Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Ruginoasa mai pune 3 puncte in clasament, dupa 7-4 in restanta de la Barnova

0 Comments 📁 Liga 4 🕔14.September 2017
Ruginoasa mai pune 3 puncte in clasament, dupa 7-4 in restanta de la Barnova

Unirea Ruginoasa a castigat restanta din prima etapa cu Stejarul Barnova, scor 7-4 in deplasare, prin golurile marcate de Vlad Tibulca (21, 53), Marius Enache (39, 45, 85), Alexa (51) si Halibei (90+3). Golurile gazdelor au purtat semnatura lui Mititelu (14), Strateciuc (pen, 67), Filip (82) si Baciu (86).

Marius Enache, septarul oaspetilor, a ajuns la cifra magica dupa doar patru meciuri in tricoul echipei la care s-a transferat in aceasta vara.

Vicecampioana se apropie de podiumul Ligii a 4-a, la egalitate de puncte cu alte patru formatii: Flacara Erbiceni, Viitorul Lungani, Steaua Magica si Stejarul Sinesti.

Stejarul Barnova, cu 4 puncte acumulate in tot atatea jocuri, se afla pe locul 12.

FILMUL MECIULUI DE LA BARNOVA

Partida a debutat excelent pentru formatia gazda, care conducea in minutul 14 cu 1-0 dupa o lovitura libera fructificata de Mititelu. Jucatorul Stejarului l-a invins pe Dulcianu printr-o lovitura de cap imparabila.

La mijlocul reprizei, Tibulca l-a surprins pe portarul Dumitrascu din lovitura libera. Portarul Barnovei a apreciat in mod gresit traiectoria balonului care venea “plouat” spre poarta, respingand mult prea tarziu in plasa pentru 1-1.

Marius Enache avea sa faca diferenta in finalul primei reprize. Jucatorul adus de Ruginoasa de la Scanteia a realizat dubla in ceva mai mult de 5 minute (39, 45).

Enache l-a batut pe Dumitrascu printr-un sut splendid din afara careului, pentru ca apoi, cu adversar in spate, sa finalizeze decisiv.

Ruginoasei i-a priit pauza dintre reprize, vicecampioana ducand scorul la 1-5 pana in minutul 53. Stoperul Alexa a convertit in gol centrarea perfecta din corner a lui Florea, iar Tibulca a marcat un eurogol din marginea careului – voleu de la aproximativ 22-25 de metri.

Barnova a revenit in meci prin golul lui Marius Strateciuc din penalty (min 67), urmat de cel reusit de Filip, cinci minute mai tarziu.

In ultimele zece minute s-au mai inscris trei goluri: Marius Enache a semnat tripla dupa o neintelegere a portarului Rusu cu un fundas, iar Baciu a facut 4-6.

Ultimul gol al intalnirii are o poveste ceva mai speciala. Scapat spre poarta lui Rusu, portarul de conjunctura al Barnovei dupa accidentarea titularului, Marius Enache a pasat decisiv pentru un copil de 15 ani introdus de Costel Cerneutanu spre final. Halibei a incheiat socotelile la Barnova, intr-un meci in care oaspetii au trait periculos doar cateva minute in prima parte.

CELE DOUA ECHIPE

Stejarul Barnova: Dumitrascu, Hutu, Mititelu, Rusu, Baciu, Strateciuc, Andriescu, Dianu, Dita, Simeria, Mititelu R.

Rezerve: David, Filip, Mosneagu, Bratianu.

Unirea Ruginoasa: Dulcianu, Calmatui, Alexa, Dulhac, Hamciuc, Tibulca, Caragea, Florea, Davidoaia, Enache, Parlog.

Rezerve: Tudosca, Miron, Roiu, Totoi, Halibei.

ARBITRI

Ciprian Aelenei (central), Andrei Macarie si Catalin Chislea (arbitri asistenti). Vlad Ciobanu (observator).

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<