Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Vointa Motca-Viitorul Harlau 0-3, la “masa verde”

2 Comments 📁 Liga 4 🕔14.September 2017
Vointa Motca-Viitorul Harlau 0-3, la “masa verde”

Primul succes al Vointei Motca din acest campionat, 1-0, duminica, cu Viitorul Harlau, a fost sters astazi cu buretele de AJF Iasi, care a admis contestatia depusa oaspeti si a “virat” punctele in contul echipei pregatite de Dan Lungu. Astfel, rezultatul meciului Vointa Motca-Viitorul Harlau devine 0-3!

CE S-A INTAMPLAT LA MOTCA

Vointa Motca este echipa de fotbal recunoscuta in judetul Iasi pentru faptul ca a folosit si in trecut jucatori pe fals, meciul de duminica nereprezentand o exceptie pentru codasa clasamentului Ligii a 4-a.

Conform celor de la Viitorul Harlau, in cadrul confruntarii efectuate inainte de startul partidei de arbitrul Lucian Diaconu, au existat mai multe inadvertente intre legitimatiile de joc prezentate si fotbalistii care imbracau, duminica, tricoul formatiei gazda.

Cea mai vizibila a fost introducerea unui jucator in varsta de aproximativ 20 de ani pe carnetul unui fotbalist de 30+, plinut. Acesta a facut ulterior si subiectul contestatiei depuse de Viitorul Harlau!

Jucatorul folosit pe fals, despre care oaspetii au afirmat ca e posibil sa fie legitimat la CSM Pascani, era destul de bun cu mingea si se observa cu ochiul liber ca locul sau nu este intr-o echipa de ultimele locuri ale ligii judetene.

PRIMUL MECI CASTIGAT LA “MASA VERDE”

Vointa Motca-Viitorul Harlau (1-0 pe teren) este primul meci omologat la “masa verde” de AJF Iasi in stagiunea 2017-2018. Pana acum au mai existat doua contestatii depuse de Stejarul Sinesti (la Bals, prima etapa) si Gloria Baltati (etapa a 3-a, acasa cu Viitorul Lungani).

Stejarul Sinesti a pierdut, rezultatul ramanand cel stabilit pe teren, 1-1, iar Gloria Baltati nu si-a mai sustinut cauza.

In urma acestei decizii, Viitorul Harlau urca pe locul 9 in clasament, la egalitate de puncte cu CS Tomesti (6p) si golaveraj inferior. Vointa Motca, cu 0 puncte acumulate in 4 jocuri, ocupa ultima pozitie.

FOTO: Viitorul Harlau

Share this article with friends

2 Comments

 1. 🕔 12:28, 14.September 2017

  Dudu

  ,,Motca e recunoscuta în județ că fiind​…,,.Nu stiu daca e normal sa stigmatizezi o echipa ,că fiind singura care face acest lucru.Vorba proverbului :hotul neprins,negustor cinstit(vezi cazul de la Balș din prima etapa sau cum e sa pierzi puncte cu dreptatea în teren.
  .In alta ordine de idei ,ce ar însemna asta că nu putem avea individualități in echipa,și toți trebuie să fie mediocri.Au fost probleme ,dar nu suntem unicati…

  reply comment
  • 🕔 18:55, 14.September 2017

   admin AUTHOR

   Nu am sustinut ca sunteti unicati. Si la Bals se practica, intr-adevar. Si in alte parti 🙂 Dar Motca este recunoscuta pentru ca a facut si in trecut “scheme” de genul. Cu tot respectul!

   reply comment

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<