Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Ruginoasa, start lansat spre a treia victorie consecutiva!

1 Comment 📁 Liga 4 🕔16.September 2017
Ruginoasa, start lansat spre a treia victorie consecutiva!

Viitorul Harlau intalneste, duminica, de la ora 12:00, Unirea Ruginoasa intr-un meci din cadrul etapei a 5-a a Ligii a 4-a. Echipa lui Dan Lungu ocupa pozitia a 10-a in clasament, cu un total de 6 puncte, in timp ce Ruginoasa a urcat pana pe 4 dupa victoria inregistrata joi, scor 7-4, in fata Stejarului Barnova.

UNIREA RUGINOASA

Unirea Ruginoasa a iesit din blocajul in care intrase din cauza egalului consemnat in debut cu Unirea Mircesti, urmat de infrangerea categorica de la Letcani. Vicecampioana si-a dat drumul la joc, e drept, in fata unor adversari mai modesti (Moldova Cristesti 6-0 si Stejarul Barnova 7-4, in deplasare), si vine la Harlau cu un moral foarte bun, generat de prestatiile stralucitoare ale lui Marius Enache (7 goluri in 4 meciuri), dar si ale celorlalti jucatori pe care ii are pe mana Costel Cerneutanu in acest moment.

Mijlocasul Vlad Tibulca a revenit neasteptat de bine la Ruginoasa, dupa imprumutul de la Spicul Helesteni, secondat de Marius Davidoaia, luand in calcul aici si aportul unor jucatori tineri precum Ionut Florea. Ultimul nu s-a intersectat inca cu golul, dar are 90 de minute in fata sa, duminica, cu FC Viitorul Harlau.

Ruginoasa trebuie sa fie o idee mai atenta pe faza defensiva, daca e sa judecam dupa ceea ce s-a intamplat la Barnova. Pe fondul unei relaxari nepermise, la scorul de 5-1, echipa lui Cerneutanu s-a trezit la doar doua goluri in fata, cu mentiunea ca Stejarul Barnova a avut in doua randuri posibilitatea de a se apropia la o lungime (5-3 si 6-4). Cum s-ar fi scris finalul in aceste conditii?  Niciodata nu vom sti, spre bucuria celor de la Ruginoasa, echipa vizibil mai buna la Barnova, dar care s-ar fi putut complica in mod inutil.

In weekend va reveni Robert Mircia, fotbalist de curand transferat de Ruginoasa, dar care a lipsit motivat in partida de joi de la Barnova.

VIITORUL HARLAU

Viitorul Harlau sufera mult in atac, fiind singura echipa care nu a inscris in poarta Vointei Motca de la inceputul campionatului. Pe teren, pentru ca, la comisii, harlaunii au avut joi castig de cauza dupa contestatia depusa pentru acel 1-0 consemnat in deplasarea de la Motca, etapa trecuta.

Desi se confruntau cu probleme in compartimentul ofensiv, oficialii Viitorului Harlau au fost de acord in urma cu doua saptamani cu imprumutul lui Ioan Parlog tocmai la adversara de duminica. Parlog poate evolua atat ca “aripa”, cat si ca varf impins.

Atmosfera de “meci mare” va fi intretinuta, probabil, de fanfara Ruginoasei, asa cum ne-am obisnuit in ultima perioda, precum si de galagioasa galerie a Viitorului Harlau.

Valentin Lungu, la centru, asistat de Ioanel Anitoaei si Andrei Bogdan Negru, sunt arbitrii desemnati sa conduca aceasta intalnire. Observator este domnul Dumitru Paraschiv.

Share this article with friends

1 Comments

Write a Comment

<