Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Axinte si Florescu produc a doua victorie la rand a Tomestiului

0 Comments 📁 Liga 4 🕔17.September 2017
Axinte si Florescu produc a doua victorie la rand a Tomestiului

CS Tomesti a invins Viitorul Lungani, scor 2-0, intr-unul din meciurile programate duminica in cadrul etapei a 5-a. Axinte si Florescu au facut diferenta pentru formatia gazda, in conditiile in care partida nu a abundat in ocazii. Tomesti, cu 2 puncte in plus fata de Viitorul Lungani, trece pe aceasta in clasament si se instaleaza pe pozitia a 7-a a clasamentului.

Confruntarea de la Tomesti a fost una saraca in faze de poarta, pe fondul unei defensive foarte bune a gazdelor. Cu alte cuvinte, bataie multa la mijlocul terenului si o formatie a Tomestiului mai clara la finalizare, care a profitat si de un penalty dictat la scorul de 0-0.

Axinte a punctat pentru 1-0, dupa o greseala a portarului Viitorului, care a scapat mingea in 6 metri, un tomestean i-a furat-o, fiind faultat ulterior.

Cu cateva minute inainte de pauza, Florescu a inscris din pasa lui “Bento”, care a trimis in 6 metri din lovitura libera. Florescu a reluat imparabil cu capul pentru 2-0, scor ce avea sa ramana si dupa ultimul fluier al centralului Madalin Raicu. Vasilica Nitoaia si Cosmin Ungureanu au fost ajutoarele pascaneanului, iar Victor Maxim, observator.

Cu 9 puncte acumulate in primele 5 jocuri ale sezonului, CS Tomesti se afla pe locul 7, in spatele unui bloc de patru echipe de “zece”.

FOTO: Flacara Erbiceni

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<