Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

CS Ciurea, la prima victorie in campionat

0 Comments 📁 Liga 4 🕔17.September 2017
CS Ciurea, la prima victorie in campionat

CS Ciurea a acumulat primele puncte in clasamentul Ligii a 4-a, dupa victoria cu 4-3 inregistrata in deplasarea in fieful nou-promovatei Moldova Cristesti.

Victoria este cu atat dulce cu cat gazdele au condus pe tabela inca din primul minut al intalnirii de la Cristesti. Varvaroi a inscris pentru echipa lui Valeriu Amuhaia.

Ulterior insa situatia de la nivelul gazonului s-a schimbat la 180 de grade, dupa ce CS Ciurea a reusit sa inscrie in patru randuri pana la mijlocul primei reprize (6′, 8′, 10′, 25′).

Marius Manea, Nicusor Mertic, Petrisor Calistru si Razvan Macovei au dus scorul la 4-1 pentru echipa vizitatoare. O turnura neasteptata, in masura in care Ciurea fusese invinsa cu 9-2 in etapa precedenta de liderul Victoria Letcani.

Mai mult decat atat, oaspetii au mai irosit cateva ocazii importante de a marca prin Bogdan Busuioc si Razvan Danciu. De asemenea, portarul celor de la Ciurea, Silviu Dulcianu, s-a remarcat prin intermediul a doua parade spectaculoase in actul secund.

Victoria stransa a lui CS Ciurea, echipa ce a condus cu 4-1 pana in minutul 88, s-a consemnat in minutele de final, cand Varvaroi a mai punctat in doua randuri. Asadar, ca o palida consolare pentru nou-promovata Moldova Cristesti, Emanuel Varvaroi a realizat hat-trick-ul!

CS Ciurea a fost echipa mai buna, duminica, mai tanara si in acelasi timp mai activa pe parcursul celor 90 de minute. Cu toate acestea, nu trebuie scapat din vedere faptul ca oaspetii puteau pleca cu un singur punct de la Cristesti dupa o ratare mare a Moldovei la ultima faza.

Moldova Cristesti: Ursache, Azaharioaie, Scripa, Micu, Ichim, Dumitrica, Robert Stefan, Pintiliasa, Craciun, Mardare, Varvaroi.

Rezerve: Ardeleanu, Gradinaru, Gurzun, Sasu, Silea.

CS Ciurea: Dulcianu, Chiriac, Cimpoi, Mertic, Cosuta, Manea, Cretu, Macovei, Calistru, Danciu, Busuioc.

Rezerve: Dascalescu, Mosneagu, Veringa, Ciubotariu, Amaritei.

Arbitri: Gabriel Mihuleac, Teodor Axinie, Bogdan Ciumala. Observator: Stefan Patrichi.

FOTO: Mihai Onica.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<