Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Prisacani se impune la limita cu Vointa Voinesti. Portarul oaspetilor a limitat proportiile scorului

0 Comments 📁 Liga 5 🕔17.September 2017
Prisacani se impune la limita cu Vointa Voinesti. Portarul oaspetilor a limitat proportiile scorului

Partida de la Prisacani s-a disputat pe una dintre cele mai bune baze sportive din judeteana, singurul inconvenient fiind acela ca terenul este foarte ingust. In plus, si suprafata de joc a fost nitel cam tare, cu smocuri de iarba, in ciuda faptului ca aspersoarele functioneaza aproape non-stop.

Vointa Voinesti a deschis scorul in urma unei centrari la care fundasii gazdelor au evitat sa loveasca mingea, aceasta fiind deviata usor cu capul in poarta de Hriscu.

In minutul 12, Ionut Cozma a platit tribut tineretii sale si a provocat penalty-ul din care gazdele aveau sa restabileasca egalitatea. Atacantul advers se afla cu spatele la poarta, aproape de linia de tusa, in coltul terenului, iar Cozma i-a pus mingea pe punctul cu var lui Bulai, care a transformat pentru 1-1.

Vointa Voinesti s-a remarcat in aceasta deplasare printr-un goalkeeper in mare forma. Pana sa incaseze golul de 2-1, Marian Pavel a scos in mod spectaculos 4-5 mingi pe care scria “gol”.

Bugeanu, in postura de rezerva, a inscris de 3 puncte pentru Prutul Prisacani, care a mai irosit pana la ultimul fluier al lui Giorgel Iacob alte ocazii rarisime prin care gazdele se puteau distanta.

La final, jucatorii celor doua formatii s-au felicitat reciproc pentru efortul depus, iar publicul din Prisacani l-a aplaudat generos pe portarul Marian Pavel.

Un meci bun pentru nivelul Ligii a 5-a, cu doua echipe interesante ale Seriei 1 si suporteri patimasi ce au trait la maximum fiecare atac periculos al Prutului.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<