Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Avantul Todiresti, unul dintre cei trei lideri ai Seriei III a Ligii a 5-a

0 Comments 📁 Liga 5 🕔18.September 2017
Avantul Todiresti, unul dintre cei trei lideri ai Seriei III a Ligii a 5-a

Avantul Todiresti a castigat cu 3-2 meciul de pe teren propriu impotriva Spicului Helesteni si se inscrie in randul celor trei formatii care impart prima pozitie a clasamentului Ligii a 5-a, Seria III. Progresul Deleni, ASS Zimbru Boureni si Avantul Todiresti au inregistrat cate 5 victorii de la inceputul sezonului si o singura infrangere. Deleniul sta cel mai bine din punct de vedere al golaverajului (30-7), fiind totodata echipa cu cel mai bun atac din seria Pascaniului.

EVOLUTIA SCORULUI

Catalin Buzatu a deschis scorul, in minutul 12, printr-un sut in diagonala de la aproximativ 30 de metri. Mingea s-a dus direct in vinclul portii aparate de Gant.

Primul gol al gazdelor a incins un pic atmosfera in randul celor de la Helesteni, care s-au trezit imediat cu trei cartonase galbene din partea arbitrului Catalin Lamatic.

Scorul primei reprize, 2-0, a venit ca urmare a unui autogol. David Nechita a inscris in proprie poarta, in minutul 29.

Inlocuirea capitanului Catalin Buzatu, dar si oboseala resimtita in repriza secunda, a pus-o pe Todiresti in ingrata postura de a fi egalata cu zece minute inainte de final. Alin Scriparu (58) si Ionut Ilioaia (80) au ajutat Helesteniul sa revina pe picior de egalitate cu Avantul!

Golul victoriei a venit la una dintre ultimele faze, purtand semnatura lui Sebastian Balmus. Dupa un corner acordat de Lamatic, Balmus a reluat imparabil de pe linia careului mare pentru 3-2!

Gazdele s-au remarcat in putinele minute ramase printr-o lipsa de fair-play des intalnita pe plaiurile mioritice, si ma refer aici in mod special la trageri de timp. Capitanul Avantului a si primit cartonas galben pentru acest lucru, in conditiile in care, la un moment dat, pe teren a aterizat si o minge sparta.

Avantul Todiresti: Tudorache, Suingiu, Pislariu, Pavalusca, Luca, Buzatu C., Buzatu I., Tudorache A., Murariu, Buzatu G., Buzatu Ionel.

Rezerve: Balmus, Murariu L., Apostol, Chingalata, Movileanu.

Spicul Helesteni: Gant, Halibei, Chiperi, Ciobanu, Onciu, Nechita, Ilioaia, Sintoader, Scripcaru, Bortas, Chiperi Fl.

Rezerve: Filia, Bortas St, Maleta, Cazacu.

Arbitri: Catalin Lamatic, Andrei Mocanu, Andrei Zaharia. Observator: Cristian Iacob.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<