Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Meci spectaculos la Barnova, in Stejarul-Magica 3-5

0 Comments 📁 Liga 4 🕔18.September 2017
Meci spectaculos la Barnova, in Stejarul-Magica 3-5

Stejarul Barnova a cedat, duminica, si in fata Stelei Magice, scor 3-5, dupa ce, joi, echipa pregatita acum de Marian Amanar pierduse fara drept de apel tot pe teren propriu in compania Unirii Ruginoasa (scor final 4-7). Gaurile din defensiva Barnovei nu au putut fi acoperite in timp record, noul portar al Stejarului avand si el pe constiinta un gol primit usor.

Confruntarea ce a avut loc pe unul dintre cele mai bune terenuri pe care le are Iasul la ora actuala, la nivel de fotbal judetean, a cunoscut o evolutie rapida a scorului in primele zece minute.

David Stefan a inscris dupa doar trei minute de la primul fluier al arbitrului Valentin Burla. O greseala de comunicare in defensiva echipei oaspete a generat reusita de 1-0 a Barnovei.

Steaua Magica a revenit pe tabela prin capitanul Paraschiv Zaharia, doua minute mai tarziu, pentru ca Dragos Secara sa ii aduca pe “magicieni” pentru prima data in avantaj cu un sut din afara suprafetei de pedeapsa. Acesta a fost si golul la care portarul Florin Ivan poarta o mare vina, dupa ce mingea a trecut pe sub el si s-a izbit de plasa.

Barnova a insistat pe faza de atac, dar contraatacurile elevilor lui Dan Curca aveau sa cantareasca mai mult in economia jocului. Astfel, echipa vizitatoare s-a distantat la un neverosimil 4-1 pana in minutul 30. Alexandru Tataru (26) si Stefan Marincean (30) si-au trecut numele pe lista marcatorilor.

In asteptarea pauzei, la o lovitura libera care nu anunta nimic deosebit in careul Stelei, portarul Daniel Movila a iesit tarziu pe o minge, lovind involuntar cu pumnul un adversar. Centralul a indicat punctul cu var, iar Marius Strateciuc a stabilit scorul pauzei, 2-4.

Stejarul Barnova a fost echipa care a iesit mai motivata de la vestiare, consumand o groaza de “cartuse” la poarta tanarului Movila.

In minutul 60, Movila a fost pus din nou in situatia de a fi fata in fata cu Marius Strateciuc. David Stefan a obtinut a doua lovitura de pedeapsa pentru echipa gazda, in urma unui fault comis de capitanul Paraschiv Zaharia. Strateciuc a transformat si de aceasta data, apropiind-o pe Stejarul la un singur gol de Steaua Magica.

“Magicienii” au evoluat aproximativ 20 de minute in inferioritate numerica. Capitanul Paraschiv Zaharia, avertizat la faza penalty-ului de 3-4, a incasat al doilea avertisment pe un atac promitator al Barnovei.

La modul in care se juca pe teren, Stejarul Barnova dadea impresia ca poate scoate minim un egal din aceasta partida. Nu s-a intamplat asa, pentru ca Stefan Marincean, la cinci minute distanta de eliminarea lui Zaharia, a profitat de spatiile libere din defensiva Stejarului si a stabilit scorul final, 3-5!

Stejarul Barnova-Steaua Magica 3-5 a fost o partida spectaculoasa, cu multe ocazii la ambele porti, in care jucatorii au demonstrat ca se poate practica un fotbal de calitate si la nivelul Ligii a 4-a, in ciuda faptului ca un teren atat de ingust precum cel de la Barnova poate atrage multe contacte la limita regulamentului. Jucatorii au fost receptivi la cerintele si deciziile arbitrilor, niciun cartonas galben scos din buzunar de Valentin Burla nefiind acordat pentru proteste.

BRIGADA DE ARBITRI

Central: Valentin Burla, asistenti: Iulian Hordila, Sabin Paul Marciuc. Observator: Ionel Popa.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<