Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Fotbalul profesionist incepe sa isi spuna cuvantul in “judeteana”

0 Comments 📁 Liga 4 🕔19.September 2017
Fotbalul profesionist incepe sa isi spuna cuvantul in “judeteana”

Campionatele Ligii a 4-a din Iasi si Neamt sunt conduse de echipe cu jucatori care activeaza in regim semiprofesionist si profesionist. Atat Victoria Letcani, cat CSM Ceahlaul Piatra Neamt, si-au manifestat intentia de a parasi “judeteana” la finalul actualei stagiuni, iar startul este unul foarte bun pentru ambele echipe.

In Neamt, CSM Ceahlaul Piatra Neamt conduce clasamentul cu maximum de puncte dupa primele patru etape si de doua ori mai multe goluri marcate fata de echipa cu cel mai bun al doilea atac din liga (26 vs 13). Pietrenii impart prima pozitie cu Victoria Horia (echipa cu program lejer in primele etape), care are un golaveraj net inferior liderului.

La Iasi lucrurile sunt nitel mai asezate, in sensul in care Victoria Letcani s-a distantat la 2 puncte de Unirea Scanteia si, respectiv, 5 puncte fata de Unirea Ruginoasa, Unirea Mircesti sau Flacara Erbiceni, adversare care ar putea interveni cu adevarat in lupta la titlu la un moment dat.

LIGA 4 IASI

Scenariul anticipat de mine inainte cu aproximativ doua saptamani in urma a fost confirmat, Mircestiul facand deja un pas important in spate dupa infrangerea cu Flacara Erbiceni.

Astfel, echipa lui Croitoru se distanteaza la 5 puncte fata de blocul de echipe cotate mai bine decat actuala ocupanta a locului secund, Unirea Scanteia.

22,7 a fost media de varsta a titularilor Victoriei Letcani  in partida de pe teren propriu cu Stejarul Sinesti

20,9 media de varsta a lotului de “18”. Tucaliuc, la 16 ani, cel mai tanar jucator al lui Croitoru. Bargan, Nutu si Vatavu sunt la polul opus.

LIGA 4 NEAMT

Nu am o foaie de joc de la ultimul meci al Ceahlaului, insa va pot spune ca, uitandu-ma dupa fotografiile realizate de colegul meu Dan Esanu cu jucatorii liderului, Toader Stet are pe mana copii si mai cruzi decat cei ai Letcaniului.

Ceahlaul a obtinut deja un prim succes rasunator in fata unui adversar cu pretentii. Pe fondul unor absente importante, vicecampioana CS Bradu Borca a cedat cu 7-1 in partida din deplasare cu Ceahlaul Piatra Neamt.

Spre finalul meciului ce s-a disputat pe terenul mare al Ceahlaului, Catalin Scrab, fostul atacant al Flacarei Erbiceni si Unirea Mircesti (sezon 2016-2017), acum la Bradu Borca, a fost eliminat pentru un gest reprobabil. Ulterior, AJF Neamt l-a suspendat 6 etape (1/3 din sezonul regular), asta dupa ce si Marian Lupascu, Bogdan Hutanu, ambii din Iasi, primisera pedepse similare in urma confruntarii cu ACS Enadani Poiana Teiului. 9 etape pentru Lupascu, respectiv 6 etape pentru Bogdan Hutanu.

POT TINE CELE DOUA ECHIPE ACEST RITM PANA LA FINALUL SEZONULUI?

FOTO: CSM Ceahlaul Piatra Neamt

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<