Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Derby-ul etapei a 6-a: Flacara Erbiceni – Victoria Letcani

0 Comments 📁 Liga 4 🕔21.September 2017
Derby-ul etapei a 6-a: Flacara Erbiceni – Victoria Letcani

Cel mai interesant meci al etapei a 6-a are loc la Erbiceni, acolo unde, duminica, de la ora 12:00, se vor intalni autoarea celei mai mari surprize de la inceputul campionatului, Flacara Erbiceni, si liderul Victoria Letcani.

Pentru letcaneni, acesta pare sa fie cel mai dificil meci pana la confruntarea directa cu Unirea Mircesti, in timp ce Erbiceniul lui Petrica Basascu are o revansa de luat in fata echipei pregatite de Florin Croitoru. Anul trecut, in postura de jucator, Basascu (utilizat doar in meciul tur) pierdea in fata Stelei Magice atat pe Abator, cat si pe teren propriu, la capatul unui joc in care Erbiceniul a avut posibilitatea de a le fura fostilor “magicieni” ultimul loc de pe podium.

Asadar, 2-0 pentru Croitoru si in lupta cu Cristi Ungureanu, principalul marcator al Flacarei si totodata un candidat serios pentru titlul de golgeter al editiei 2017-2018 a Ligii a 4-a Iasi. Marian Cretu este ajutorul din atac al lui Ungureanu, primul manifestandu-si dorinta de a marca pentru prima data in tricoul Flacarei (vezi mai jos).

In tabara cealalta, ii avem pe Marian Ciuta si Andy Sinescu. Ciuta a inscris golul victoriei cu Stejarul Sinesti, avand un singur meci in care nu a punctat pentru nou-promovata in 2017-2018.

HORA BUCURIEI DE LA IUGANI

DECLARATII MARIAN CRETU SI ANDY SINESCU

DUMITRU MARIAN CRETU (ATACANT FLACARA ERBICENI)

In primul rand, vreau sa le multumesc suporterilor care au fost alaturi de noi, in frunte cu domnul primar al comunei Erbiceni. Impreuna cu sotia sa, au crezut in noi pana la fluierul final al arbitrului in meciul de la Iugani! Le multumesc, de asemenea, colegilor, staff-ului si tuturor celor care au fost cu noi si ne-au sustinut in drumul spre victorie.

Legat de jocul de la Erbiceni contra liderului Victoria Letcani, se anunta o duminica furtunoasa! Trebuie sa ramanem la acelasi nivel de agresivitate precum la Iugani, urmand ca restul detaliilor sa ni le furnizeze Mister. Astept cu nerabdare meciul, ma simt in forma si vreau sa sparg gheata inscriind in tricoul Flacarei. Nu cunosc echipa Letcaniului, insa ii respect pentru parcursul de pana acum si sper din suflet ca duminica noi sa fim cei care vor pune mana pe toate cele 3 puncte. Am fost anuntat din timp de prieteni ca vor asista la acest derby si sper la un numar mare de localnici care sa vina la teren pentru a asista la un spectacol fotbalistic pe cinste. Forza Erbiceni!

ANDY SINESCU (MIJLOCAS VICTORIA LETCANI)

Se anunta un meci greu la Erbiceni, mai ales ca adversarii nostri au elan dupa victoria din cimitir. Mergem sa jucam la victorie, iar daca o vom obtine, campionatul se cam incheie, in opinia mea. Singurul dusman al nostru, in momentul de fata, suntem noi. Daca nu vom pierde puncte cu echipe mici si ne vom impune la Erbiceni, Letcaniul va incheia anul pe 1!

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<