Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Magica-Mircesti, meciul care poate scoate campioana din calculele titlului

0 Comments 📁 Liga 4 🕔21.September 2017
Magica-Mircesti, meciul care poate scoate campioana din calculele titlului

Unirea Mircesti merge in aceasta etapa la Steaua Magica pentru a-si relua seria de victorii prin care sa revina in plasa liderului Victoria Letcani, dupa infrangerea suferita in runda precedenta cu Flacara Erbiceni.

Echipa lui Tiberiu Beceru nu mai are voie sa piarda puncte pana la finalul turului de campionat, daca vrea sa ramana cu sanse importante in lupta ce se va da pentru castigarea titlului.

Steaua Magica, cu o linie de clasament neasteptat de buna dupa 5 etape (3-1-1), intalneste un adversar experimentat, avand in componenta foarte multi jucatori cu state vechi in fotbalul judetean. Este, practic, prima echipa de talie pe care o intalneste Steaua Magica (rezultate anterioare: Lungani-Magica 1-1, Magica-Baltati 2-1, Bals-Magica 1-4, Magica-Tomesti 0-1, Barnova-Magica 3-5).

Inaintea meciului au existat ceva discutii cu privire la stadionul care va gazdui aceasta intalnire, din moment ce “Abatorul” este indisponibil. Varianta Letcani nu a fost agreata de AJF Iasi, care a considerat ca organizarea partidei in fieful liderului ar putea genera discutii nedorite, luandu-se apoi in calcul variantele Targu Frumos si Copou. Astfel, astazi s-a decis ca locul de disputare al intalnirii dintre Steaua Magica si Unirea Mircesti sa fie terenul sintetic din Copou, duminica, cu incepere de la ora 12:00.

Dandu arunca gaz pe foc inaintea etapei a 6-a: “Vom juca impotriva echipei a doua a Letcaniului!”, fiind in acelasi timp optimist cu privire la eventuali pasi gresiti pe care ar urma sa ii faca Victoria Letcani pana la incheierea turului.

DECLARATII – DAN CURCA SI ANDREI DANDU

Dan Curca (antrenor Steaua Magica): O sa fie un meci foarte greu, deoarece avem in fata noastra o echipa compusa din jucatori cu experienta. Incercam sa scoatem un rezultat bun, punand accent pe tineretea copiilor si pe dorinta lor de afirmare. O buna ocazie de a demonstra ca au valoare pentru a fi angrenati intr-o competitie dedicata seniorilor. Speram sa fie un atu faptul ca vom evolua pe o suprafata de joc foarte buna (n.r.: teren sintetic Copou).

Andrei Dandu (atacant Unirea Mircesti): Speram ca in meciul cu <Letcani 2> sa aratam ca insuccesul din etapa precedenta a fost doar un accident. Baietii nostri trebuie sa demonstreze din nou ca suntem cea mai buna echipa din serie. Strangem randurile si vom merge ca o adevarata familie in deplasarea de la Steaua Magica pentru a da startul unui parcurs fara cusur. Personal, doresc sa imi ajut echipa sa castige cele 3 puncte puse in joc si, la final, sa putem sarbatori victoria cum se cuvine. Hai, Unirea Mircesti!

Andrei Dandu a inscris 8 goluri in actuala editie de campionat, aflandu-se pe locul 1 in topul golgeterilor ce urmeaza sa fie afisat pe pagina de Facebook dupa incheierea etapei de duminica.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<