Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

CS Tomesti, locul 7 dupa primele 5 etape ale Ligii a 4-a

0 Comments 📁 Liga 4 🕔24.September 2017
CS Tomesti, locul 7 dupa primele 5 etape ale Ligii a 4-a

CS Tomesti este una dintre surprizele placute ale campionatului, conducatorii de acolo reusind, pe bani putini, sa incropeasca o echipa redutabila, care s-a batut de la egal la egal cu un adversar cu pretentii (0-1 cu Flacara, gol marcat de Iuriciuc in minutul 77) si i-a provocat Stelei Magice singura infrangere de pana acum. 1-0 s-a incheiat partida disputata la Letcani, pe fondul unei defensive excelente a formatiei tomestene.

Inaintea disputarii etapei a 6-a, CS Tomesti ocupa locul 7 in clasamentul Ligii a 4-a Iasi, cu trei victorii (CS Ciurea, Steaua Magica si Lungani) si doua infrangeri (Flacara, Stejarul Sinesti).

PUNCTELE FORTE ALE TOMESTIULUI

Desi vorbim despre un sport de echipa, echipa Tomestiului s-a remarcat pe parcursul primelor 5 etape ale Ligii a 4-a printr-o defensiva excelenta, condusa de stoperul Bogdan Grosu. Un jucator extrem de apreciat de Remus Mustatea, in cadrul unui interviu oferit in presezon:

Aveam un fundas care manca terenul, Bogdan Grosu, care s-a rupt de fotbal plecand prin Grecia. Acum l-am vazut ca s-a intors in Romania si s-a dus la Tomesti, insa l-as lua cu ochii inchisi la orice echipa din Liga 4.

Din axul central al defensivei mai face parte si Ionut Besleaga (foto), fundas alaturi de care Bogdan Grosu a mai evoluat si in trecut, cei doi intelegandu-se foarte bine si in actuala echipa a Tomestiului.

Grosu se afla pe lista “granzilor” Ligii a 4-a si, cel mai probabil, urmeaza sa paraseasca Tomestiul in iarna.

Preocupata fiind sa se apere in majoritatea timpului, Tomestiul nu a prea avut timp sa si atace, marcand doar 7 goluri in cele 5 meciuri disputate. Doar Motca (4), Harlau (5), Baltati (6), echipe care stau sub Tomesti in clasamentul la zi, au inscris de mai putine ori decat ocupanta locului 7.

Chiar si in aceste conditii, de la tomesteni a iesit in evidenta atacantul Razvan Axinte. 4 din cele 7 goluri trecute in contul Tomestiului sunt “opera” varfului Axinte, care a semnat o dubla in partida cu Ciurea (4-2, etapa 1), a punctat decisiv cu Steaua Magica la Letcani (1-0) si s-a numarat pe lista scurta a marcatorilor din partida contra Viitorului Lungani (scor 2-0).

Pentru CS Tomesti au mai inscris in acest sezon urmatorii jucatori: Florescu (etapa 1, etapa 5) si Balaur (penalty, etapa 1).

PROBLEME CU SPECTATORII DIN TOMESTI

Sustinatorii echipei tomestene au ramas in continuare reticienti fata de aducerea jucatorilor din afara comunei. La meciurile de pe teren propriu, acestia isi apostrofeaza favoritii din tribune cu tot felul de apelative, stricand atmosfera din sanul echipei.

In acceptiunea oamenilor care vin la jocurile de acasa ale Tomestiului, echipa ar trebui formata exclusiv din localnici. Lucru greu de realizat, in conditiile in care tu, CS Tomesti, avand o baza sportiva moderna si beneficiind o sala noua de sport, iti propui sa ramai in Liga a 4-a cu rezultate bune si foarte bune. Daca aceasta stare conflictuala va persista pana in iarna, Tomestiul ar mai putea pierde alti jucatori importanti inainte de startul returului.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<