Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

N. G. Topile obtine prima victorie a sezonului si trece peste Al. I. Cuza in clasament

0 Comments 📁 Liga 5 🕔24.September 2017
N. G. Topile obtine prima victorie a sezonului si trece peste Al. I. Cuza in clasament

Noua Generatie Topile a invins Unirea Alexandru Ioan Cuza in deplasare, scor 3-1, intr-un meci din cadrul etapei a 7-a a Ligii 5, Seria III. Cu acest succes, primul din sezonul competitional 2017-2018, oaspetii de la Topile trec in clasament peste adversara directa din aceasta runda.

Meciul de la Cuza a inceput sub nota de dominare a oaspetilor, care au fost mai mereu primii la minge, intr-un joc surd, disputat mai mult la centrul terenului.

Cablul de alimentare spre vestiare, ce tranzita terenul la o inaltime de cca. 12 metri a servit drept fileu de tenis, iar cand acesta se dovedea un obstacol de netrecut, jocul era oprit si reluat cu minge de arbitru, spre amuzamentul celor aproximativ 50 de spectatori.

Noua Generatie a trecut pe langa deschiderea scorului in minutul 13, insa cele două to(r)pile trimise de Moglan și Ilie, fie s-au lovit de opozitia portarului, fie nu au fost cadrate.

Scorul avea să fie deschis de Boboc, in minutul 36. Tanarul atacant originar din Pascani s-a aflat la capatul unei actiuni colective, trimitand în poarta din pasa capitanului Moglan.

După doua minute, a venit si executia meciului! Apararea Unirii a respins o minge la 30 de metri, Florin Ilie a preluat si a tras din demivoleu direct in vinclul portii aparate de Carp.

In partea a doua a intalnirii, formatia din Topile a incercat sa conserve rezultatul si a facut un pas in spate. De acest aspect a profitat capitanul celor de la Cuza, Silișteanu, care a concretizat o centrare din flancul stangtrimitand imparabil cu capul langa bara. Astfel relansa un meci ce parea să nu ofere prea mult suspans. Era 1-2 si meciul se aprinsese!

Gazdele au incercat cu toate fortele sa obtina cel putin un punct si s-au napustit asupra careului lui Moglan. In urma unei lovituri libere din preajma careului, veteranul Catalin Ardeleanu a reluat cu capul la o palma de vinclul portii Noii Generatii, ratand oportunitatea de a restabili egalitatea. La faza imediat urmatoare, capitanul NG-ului a finalizat cu sange rece o acțiune colectiva de atac, stabilind scorul final și, totodata, destinatia celor trei puncte.

Scor final 1-3. Victorie meritata pentru trupa lui “Eminescu”, chiar daca la un moment dat acestia aveau sa plăteasca tribut pragmatismului exagerat si intentiei de a se betona in aparare pe final.

ECHIPELE

Unirea Alexandru Ioan Cuza: Mihai Carp, Vasile Sandu, Alex Silisteanu, Paul Filea, Cosmin Hamciuc, Constantin Moisii, Catalin Ardeleanu, Sergiu Dominte, Alin Zaina, Cosmin Bouariu, Ionut Andries.

Rezerve: Ovidiu Proboteanu, Marius Pricop, Ghiorghita Cozma.

Noua Generatie Topile: Ionut Boboc, Florin Ilie, Gheorghita Moglan, Marius Mihalcea, Mihai Moglan, Ciprian Aoanei, Lucian Ilie, Ioan Onu, Ionut Moglan, Doru Hutanu, Ionut Druc.

Rezerve: Ionut Savu, Danut Mihalcea, Catalin Nita, Constantin Ursu.

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Jan Turita, arbitri asistenti: Adrian Ionut Manolachi, Razvan Sfredel. Observator: Cornel Costachescu.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<