Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Ruginoasa face scor cu Motca. Enache a ajuns la cota “10”

0 Comments 📁 Liga 4 🕔24.September 2017
Ruginoasa face scor cu Motca. Enache a ajuns la cota “10”

Unirea Ruginoasa a castigat fara probleme pe teren propriu in fata Vointei Motca, ultima clasata, scor 5-0, reusind sa ajunga la a patra victorie consecutiva in campionat.

Marius Enache a fost principalul om din atacul Ruginoasei. Gazdele au condus cu 2-0 la pauza, avand si multiple alte ocazii de a puncta. Portarul Matasaru, insa, a pastrat scorul la un nivel decent pentru echipa oaspete.

Enache (17′), angajat excelent de Vlad Tibulca, a deschis scorul printr-o reluare, simpla, din prima, la care Matasaru nu a mai avut cum sa intervina.

Sapte minute mai tarziu, dupa o situatie importanta de gol trecuta in contul mijlocasului Tibulca, a trimis elegant la coltul lung pentru 2-0.

Enache, cu o semifoarfeca, Tibulca si Mircia putea majora diferenta inainte de pauza.

Victoria clara a vicecampioanei a fost conturata in ultimele zece minute ale partidei arbitrate de Mihai Moisa. Enache si-a completat hat-trick-ul in minutul 80, urmat de Ioan Parlog (85′, pe fondul unei mari erori a portarului Ojica, introdus in postura de rezerva) si Marius Davidoaia (87′).

Echipa lui Costel Cerneutanu inregistreaza cu aceasta ocazie a patra victorie consecutiva, iar Enache, pe plan personal, ajunge la 10 goluri inscrise in actuala editie de campionat. Ruginoasa se deplaseaza la Scanteia, in etapa a 7-a!

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<