Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Unirea Tibana s-a impus, scor 4-1, in deplasarea de la Ciurbesti

0 Comments 📁 Liga 5 🕔24.September 2017
Unirea Tibana s-a impus, scor 4-1, in deplasarea de la Ciurbesti

Unirea Tibana a castigat cu 4-1 pe terenul codasei AS Ciurbesti, intr-un meci din cadrul etapei a 6-a a Ligii 5, Seria 1, in care rivalitatea a iesit la suprafata in multe momente. Ambele formatii au tras cu dintii de o victorie, cu atat mai mult cu cat pentru gazdele de Ciurbesti ar fi fost prima, insa Tibana a avut castig de pauza la final.

Pana la marcarea golului de 0-1, am asistat la un joc de tatonare, in care s-a tras la poarta din pozitii care mai de care mai curioase.

Beni Ivan a deschis scorul pentru echipa vizitatoare, dupa ce a aparut nemarcat la o centrare si a reluat in plasa portii aparate de Alupei.

La putin timp dupa inceperea reprizei a doua, Gheorghita Moraru a trecut cu usurinta de defensiva Ciurbestiului si a inscris fara probleme in coltul plasei laterale.

Scorul a devenit 0-3 in minutul 60. Claudiu Ciucalau a convertit in gol o pasa primita pe culoar din partea unui coechipier.

Ionut Stoica (74) si-a pus amprenta pe singura reusita a Ciurbestiului, surprinzandu-l pe portarul Ionut Sovea din coltul careului mare. Un gol foarte frumos, asa cum rar se poate vedea chiar si pe tarlalele ligilor inferioare din judetul Iasi.

Gheorghita Moraru, un minut mai tarziu, a realizat dubla, stabilind scorul final al unei partide in care echipa mai buna s-a impus, iar Ciurbestiul s-a vazut obligata sa se multumeasca cu golul splendid reusit de Stoica.

AS Ciurbesti si Astra Raducaneni raman singurele echipe fara victorie in Seria I a Ligii a 5-a.

ECHIPELE

AS Ciurbesti: Alupei, Buhus, Ciubotaru, Petrea C-tin, Petrea M., Stoica, Cocea, Lucian Andrei, Nour, Zaharia, B. Ciubotaru.

Rezerve: Costin, Gogol, Butnaru, Petrea Ctin.

Unirea Tibana: Sovea, Onofrei, Rosu, Florea, Ivan, Silion, Ungureanu, Ciucalau, Moraru, Mitran, Rosu M.

Rezerve: Florea R., Rotaru.

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Sebastian Gabriel Mihalachi, arbitri asistenti: Petru Aschiopoaei, Robert Andrei Ciopeica. Observator: Cornel Popa.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<