Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

CS Tomesti se apropie de podiumul Ligii a 4-a

0 Comments 📁 Liga 4 🕔25.September 2017
CS Tomesti se apropie de podiumul Ligii a 4-a

CS Tomesti s-a impus in deplasarea de la Baltati, scor 3-1, profitand de faptul ca echipa gazda se afla in deriva de ceva timp, nemaireusind sa puncteze de la acel 3-0 inregistrat la Lungani in debutul sezonului.

Fara Bogdan Grosu in teren, din cauza unor probleme pe care le-ar fi avut cu viza medicala, tomestenii au intrat cu 2-0 la pauza, in urma golurilor reusite de Florescu, din penalty, si Ionut Besleaga. Fundasul Tomestiului a reluat cu capul in plasa o minge respinsa neglijent de portarul Baltatiului.

Oaspetii si-au asigurat cele 3 puncte undeva prin minutul 70, cand au majorat scorul dupa un contraatac fructificat de Vizitiu.

Singurul gol al Gloriei Baltati a fost inscris dintr-o lovitura de pedeapsa acordata de arbitrul Lucian Diaconu, cu aproximativ zece minute inainte de finalul intalnirii. Samir Hlihor, autor!

CS Tomesti urca pe locul 5 in clasament, iar etapa urmatoare va avea o misiune aparent facila in fata Gloriei Bals. Un singur punct o desparte pe Tomesti de podiumul Ligii a 4-a!

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Lucian Diaconu; arbitri asistenti: Ionut Mitu, Radu Netca. Observator: Virgil Starica.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<