Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Genotur a produs surpriza in fieful fostului lider al Seriei II, Viitorul Plugari

0 Comments 📁 Liga 5 🕔25.September 2017
Genotur a produs surpriza in fieful fostului lider al Seriei II, Viitorul Plugari

Genotur Belcesti a produs in weekend una dintre surprizele mari ale campionatului Ligii a 5-a, Seria II, invingand fostul lider, Viitorul Plugari. la el acasa, scor 3-1.

EVOLUTIA SCORULUI

Lucrurile pareau sa mearga bine pentru gazdele acestei partide, dupa ce Asaftei (19′) a profitat de o eroare a portarului Birladeanu si a inscris pentru 1-0.

Cinci minute mai tarziu, insa, Petru Corobuta a restabilit egalitatea. Mai mult, Genotur a intrat in avantaj la pauza gratie golului inscris de Georgian Sirbu spre finalul primei reprize. Sirbu a inscris si cu putin noroc din partea primarului Plugariului, prezent in teren cu numarul 77 si echipat intr-un tricou inscriptionat “PRIMAR”.

Primarul a rulat pe baterii “777” in acest meci, deviind in mod involuntar pentru a doua oara, in minutul 75, o minge sutata de acelasi Sirbu si astfel s-a scris istoria unei partide in care Plugariul era cotata drept favorita.

ALTE IMPRESII

Prima repriza a meciului de la Plugari a fost marcata de un joc frumos, cu ocazii la ambele porti. Repriza secunda a debutat cu o ocazie rarisima la poarta lui Birladeanu, care, in situatie de unu la unu cu decarul gazdelor, a primit mingea printre picioare, insa a fost salvat de fundasul Ionut Dumitrascu. Acesta din urma a respins in-extremis de pe linia portii.

In rest, Genotur Belcesti a fost peste adversarul intalnit duminica, dominand de o maniera categorica in repriza a doua.

Aceasta infrangere a Plugariului vine si pe fondul plecarii a trei titulari de-ai Viitorului, care au ales sa mearga in Germania la munca, potrivit spuselor oficialilor echipei gazda.

Mentionam si faptul ca Viitorul Plugari a solicitat confruntare inainte ca arbitrul Madalin Raicu sa fluiere startul partidei.

ECHIPELE

Viitorul Plugari: Roman, Asaftei, Ursu, Rosnovat, Mihaila, Cotiuga, Tomuleac, Vatamanu, Biliuta, Ciornei, Muria.

Rezerva: Buliga.

Genotur Belcesti: Birladeanu, Dumitrascu, K. Birladeanu, Stoica, Dorneanu, Corobuta, Munteanu, Singepanu, Sirbu, Tarcan, P. Corobuta.

Rezerve: Formagiu, Ciobanu, Neculai, Popescu, Pascanu, Mihaila, Manolache.

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Madalin Costel Raicu; arbitri asistenti: Cosmin Ungureanu, Vasilica Nitoaia. Observator: Laurentiu Chiriac.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<