Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Todiresti tine aproape de Boureni, dupa victoria cu 5-4 de la Viitorul Muncel

0 Comments 📁 Liga 5 🕔25.September 2017
Todiresti tine aproape de Boureni, dupa victoria cu 5-4 de la Viitorul Muncel

Avantul Todiresti a plecat cu 3 puncte din deplasarea de la Viitorul Muncel, scor 5-4, victorie prin care tine aproape de liderul Seriei III, Zimbru Boureni. Merita mentionat faptul ca oaspetii au fost aproape sa se aleaga cu buza umflata in urma schimbarilor facute pe final.

Cu nenumarati de”Buzatu” trecuti in raportul de joc, Todiresti s-a jucat cu focul pe final, permitandu-le gazdelor sa inscrie de trei ori in tot atatea minute.

Sergiu Cojocaru (86 – penalty, 88) si Petronel Bordeianu (87) puteau scapa in mod nesperat Muncelul de la infrangere, in conditiile in care oaspetii conduceau detasat cu cinci minute inainte  ca Vlad Trifan sa puna capat partidei. Celalalt gol al formatiei antrenate de primarul Damian Butnariu a fost reusit de Vladut Lupu, in minutul 52.

Golurile Avantului Todiresti, echipa aflata momentan pe locul 2 al Seriei III, la egalitate de puncte, 18, cu A.S.S. Zimbru Boureni, au fost inscrise de Catalin Buzatu (36), Ionel Buzatu (57), Andrei Tudorache (74), Lucian Movileanu (79) si Ioan Buzatu (81).

ECHIPELE

Viitorul Muncel: Caseru, Pantoc, Tomescu, Mocanu, Pastrav, Lupu, Vizitiu, Manea, Bordeianu, Sirbu, Cojocaru.

Rezerve: G. Pastrav, Buzenchi, Dominte, Tanasa, Iulian Dominte.

Avantul Todiresti: Tudorache, Luca Alex, Pislariu, Pavalusca, C. Buzatu, B. Buzatu, I. Buzatu, Murariu, Chingalata, Tudorache, Movileanu.

Rezerve: Apostol, Balmus, Al. Buzatu, I. Al. Buzatu, Bariiac.

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru central: Vlad Trifan; arbitri asistenti: Daniel Hriscu, Vlad Hriscu. Observator: Dan Condurache.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<