Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Victorie categorica a Boureniului in derby-ul de la Deleni

0 Comments 📁 Liga 5 🕔25.September 2017
Victorie categorica a Boureniului in derby-ul de la Deleni

Progresul Deleni a pierdut pentru a doua oara in acest sezon, 1-4 pe teren propriu cu A.S.S. Zimbru Boureni, adversar care preia sefia Seriei III a Ligii a 5-a iesene, la egalitate cu Avantul Todiresti, insa beneficiind de un golaveraj superior.

Partida de la Deleni, disputata pe o vreme potrivnica fotbalului, a inceput bine pentru formatia gazda, care a deschis scorul la jumatatea primei reprize. Cosmin Motriuc a inscris pentru 1-0.

Oaspetii au revenit in finalul reprizei, prin doua goluri marcate chiar in ultimele secvente. Narcis Paulet a inscris pentru 1-1,  in minutul 44, iar Mihail Jipa a adus-o pe Zimbru Boureni pentru prima data in avantaj, in minutele de prelungiri ale primei parti.

Diferenta de trei goluri inregistrata dupa ultimul fluier al centralului Cosmin Roman a fost asigurata de aceiasi doi jucatori, Paulet si Jipa (71 si 90+3).

In derby-ul dintre Progresul Deleni si A.S.S. Zimbru Boureni am consemnat si doua eliminari. Gazdele au beneficiat de superioritate numerica timp de 12 minute (40′-52′), dupa ce Marinel Secrieru a primit cartonas rosu (doua avertismente). In minutul 52, egalitatea numerica a fost restabilita de arbitrul Roman, care l-a eliminat pe autorul primului gol, Cosmin Motriuc, din aceleasi considerente (cumul de cartonase).

ECHIPELE

Progresul Deleni: Ursache, Avornicesei, Calin, Hutanu, Hriscu, Motriuc, Aftanache, Creanga. Mocanu, S. Motriuc, Prigoreanu.

Rezerve: L. Creanga, Dumitriu, Vacariu, Livache, Chiriac, Bucur.

A.S.S. Zimbru Boureni: Asmarandei, Besleaga, Grigoras, Pal, Iacobuti, Jipa, Nica, Mihaies, Secrieru, Paulet, Isachi.

Rezerve: Filote, M. Besleaga, Aghiorghiesei, E. Besleaga.

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Cosmin Alexandru Roman, arbitri asistenti: Andrei Macarie, Bogdan Gabriel Ciumala. Observator: Stefan Patrichi.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<