Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Biruinta Miroslovesti, in doliu. Odihneste-te in pace, Mihai Pantescu!

0 Comments 📁 Liga 5 🕔28.September 2017
Biruinta Miroslovesti, in doliu. Odihneste-te in pace, Mihai Pantescu!

Partida dintre Biruinta Miroslovesti si Viitorul 2014 Halaucesti (Liga 5, Seria III – etapa 6), programata duminica, 24 septembrie, a fost marcata din punct de vedere emotional de decesul unui fost fotbalist al echipei gazda, a carui inmormantare a avut loc chiar in ziua respectiva.

Inainte de inceperea meciului, jucatorii celor doua formatii s-au strans la mijlocul terenului pentru un moment de reculegere in memoria celui care a fost Mihai Pantescu (1953-2017).

Pantescu a jucat o buna perioada pentru Biruinta Miroslovesti, ocupand postul de portar. Echipa din Miroslovesti a evoluat in trecut si in Liga a 4-a, cu Pantescu intre buturi.

Fostul portar al Biruintei a fost aproape de echipa in ultimii ani. La un moment dat il puteam gasi pe foile de joc ale Biruintei ocupand functia de delegat. De echipa Miroslovestiului se ocupa acum finul sau de botez, Claudiu Tacu.

Miroslovesti a biruit la capatul celor 90 de minute, scor 3-2. Cronica meciului poate fi gasita AICI.

FOTO: Viitorul 2014 Halaucesti

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<