Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Egal spectaculos intre cele doua “Uniri”, Scanteia si Ruginoasa

0 Comments 📁 Liga 4 🕔01.October 2017
Egal spectaculos intre cele doua “Uniri”, Scanteia si Ruginoasa

Unirea Scanteia a remizat pe teren propriu, scor 2-2, cu Unirea Ruginoasa, la capatul unui joc spectaculos, in care Marius Davidoaia a restabilit egalitatea la una dintre ultimele faze.

Prima parte s-a desfasurat intr-o nota de echilibru, poate cu un usor plus ofensiv de partea oaspetilor. Diferenta a fost facuta insa de o executie splendida a lui Florea, care a agitat plasa portii adverse printr-un sut din afara careului. Mingea a intrat in poarta dupa ce a lovit radacina barei din stanga portarului Scanteii.

Marius Enache (Ruginoasa) a avut cateva incercari, dintre care cea mai notabila a constat intr-un sut putin peste bara transversala.

Scanteia a irosit cel putin doua ocazii mari de gol in prima repriza, incheiata cu Ruginoasa in avantaj.

Egalitatea avea sa fie restabilita de Ionut Radeanu, in minutul 65, la un aut de pe partea dreapta de atac. Radeanu s-a desprins din marcaj si a reluat cu capul in plasa pentru 1-1.

Cinci minute mai tarziu, s-a consumat si cea mai controversata faza a intalnirii. Atacantul Cosmin Frij, avertizat in prima parte de centralul Ciprian Aelenei, a fost eliminat pentru cumul de cartonase, al doilea “galben” fiind acordat pentru o presupusa simulare.

Cu om eliminat si 1-1 pe tabela, Scanteia a lovit in urma unui contraatac condus de Ciorbircianu. Jucatorul gazdelor a sutat cu sete spre poarta lui Dulcianu, iar mingea a intrat cu greu, dupa ce a atins ambii stalpi ai portii.

Oaspetii s-au ales totusi cu un punct in prelungiri, cand Florea a executat bine o faza fixa de pe partea stanga de atac, iar Davidoaia a aparut in 6 metri pentru a impinge balonul de 2-2.

Asadar, cate un punct pentru Unirea Scanteia si Unirea Ruginoasa, cu mentiunea ca echipa oaspete s-a distantat serios de primul loc ocupat de Victoria Letcani.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<