Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Golaiesti s-a oprit la “10”, acasa, cu Astra Raducaneni

0 Comments 📁 Liga 5 🕔01.October 2017
Golaiesti s-a oprit la “10”, acasa, cu Astra Raducaneni

Avantul Golaiesti a respectat intru totul calculele hartiei, duminica, in partida de pe teren propriu cu codasa Astra Raducaneni. Echipa lui Catalin Tamazlacaru s-a impus de o maniera categorica, scor 10-0, in conditiile in care jumatate din numarul golurilor inscrise in poarta lui Alupoaei au purtat semnatura golgeterului Vasile Cojocaru.

Astra Raducaneni a venit la Golaiesti cu gandul sa se apere si sa limiteze proportiile scorului, lucru care nu prea i-a iesit, dupa ce, la finalul primelor 45 de minute, tabela imaginara indica scorul de 4-0 in favoarea liderului Seriei I.

In repriza a doua, Raducaneniul a iesit din ce in ce mai des in atac, lasand apararea descoperita. Aspect care a cantarit mult in stabilirea scorului final, 10-0 pentru Golaiesti, liderul autoritar al Ligii 5, Seria I.

Marcatori: Vasile Cojocaru (10, 55, 71, 77, 85), Eduard Pandele (24), Constantin Ivan (34), Valentin Negoita (47, 80) si Adelin Bechet (76).

Avantul Golaiesti conduce clasamentul Seriei I, avand de departe cel mai bun atac: 40 de goluri marcate in 7 meciuri! Pe locul secund o gasim pe Prutul Prisacani, cu 24 de goluri inscrise in actuala editie de campionat.

“Tin sa le multumesc colegilor mei de brigada, Sabin Nechifor si Oana Enachi, care m-au ajutat la unele faze mai controversate, daca le putem numi astfel. De asemenea, domnului observator Laurentiu Mihalcut pentru sfaturile date, avand in vedere ca sunt arbitru central de foarte putin timp.”

Sebastian Gabriel Mihalachi, arbitrul intalnirii

GALERIA AVANTULUI GOLAIESTI

ECHIPELE

Avantul Golaiesti: Tautu, Tamazlacaru, Hadarag, Ciobanu, Ivan, V. Negoita, Dobre, Lupu, Cojocaru, Pandele, I. Negoita.

Rezerve: Bechet, Cazacu

Astra Raducaneni: Alupoaei, Chetrosanu, Silion, Roca, Martinas, Mandrila, Chintariu, Parhon, Melinte, Ciobanica, A. Alupoaei.

Rezerve: Visan, Bisog, R. Alupoaei, Ionel, Boanca, Apetrei, Berbecaru.

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Sebastian Gabriel Mihalachi; arbitri asistenti: Sabin Nechifor, Oana Enachi Saviuc Paval. Observator: Laurentiu Mihalcut.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<