Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Gropnita a facut instructie cu Viitorul Plugari

0 Comments 📁 Liga 5 🕔01.October 2017
Gropnita a facut instructie cu Viitorul Plugari

Cei 3-4 jucatori de baza ai Viitorului Plugari, care au ales sa plece in strainatate sa munceasca, incep sa isi puna amprenta asupra rezultatelor obtinute de fostul lider al Ligii 5, Seria II, care a suferit a doua infrangere consecutiva, 6-0 in deplasarea de la Construct Press Gropnita. Plugari nu a putut conta in aceasta etapa pe golgeterul echipei, care se numara printre piesele de baza ce au parasit echipa.

Plugariul a incheiat meciul cu “0” in dreptul lor, desi ar fi meritat macar golul de onoare. La ultima faza, bara portii adverse s-a opus si Construct Press Gropnita-Viitorul Plugari s-a incheiat 6-0.

Meciul de la Gropnita a inceput de la 1-0, dupa ce Marius Rusu a reusit sa deschida scorul la putine momente dupa primul fluier al centralului Catalin Lamatic.

Tot Rusu a fost si la originea golului de 2-0, in minutul 43, cand Codrin Mazuru a transformat lovitura de pedeapsa obtinuta de autorul primului gol.

Repriza secunda s-a desfasurat pe aceleasi coordonate, cu gazdele atacand in permanenta poarta aparata de Roman. Ionut Ipate si acelasi Mazuru au dus scorul la 4-0.

In minutul 75, mijlocasul Alex Burdea a mai pus o “caramida” la victoria lui Construct, 5-0, dupa un sut puternic din afara careului (aproximativ 20 de metri).

Scorul final a fost stabilit de fostul fundas al Stiintei Movileni, Andrei Damaschin, care a punctat printr-o executie precisa din centrul careului de 16m.

ECHIPELE

Construct Press Gropnita: Mihai Ipate, Ionut Ipate, Rusu, Badic, Burdea, Mazuru, Voia, Iacob, Damaschin, Cantea, Tudose.

Rezerve: Leahu, Miturca, Stica, Sociu, Lupu.

Viitorul Plugari: Roman, Andrei, Asaftei, Biliuta, Ursa, Vatamanu, Tomuleac, Cotiuga, Rosnovat, Ciornei, Sfari.

Rezerve: Buliga, Mursa.

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Catalin Lamatic; arbitri asistenti: Petru Aschiopoaei, Sebastian Chitic. Observator: Cornel Groza.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<