Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Pascaniul cunoaste gustul victoriei doar in Liga a 5-a

0 Comments 📁 Liga 5 🕔02.October 2017
Pascaniul cunoaste gustul victoriei doar in Liga a 5-a

Echipa a doua a Pascaniului a reusit sa obtina a doua victorie stagionala, duminica, 6-1 impotriva celor de la Unirea Alexandru Ioan Cuza, la o zi distanta dupa ce CSM Pascani suferise a cincea infrangere consecutiva in campionatul Ligii a 3-a, 0-3 in deplasarea de la Otelul Galati.

Cinci dintre golurile formatiei gazda au purtat semnatura lui Ciprian Popa. Un copil nascut in 2000 care a inscris in minutele 6, 9, 15, 42 si 84, urmat de Ionut Chiriac, in minutul 77.

Scorul la pauza a fost 4-0 in favoarea lui CSM II Pascani, reusita oaspetilor fiind trecuta in contul lui Sergiu Dominte (64).

CSM II Pascani este o echipa formata doar din juniori, precum Steaua Magica din campionatul Ligii a 4-a. Conditia fizica superioara a contribuit si ea in mare masura la aceasta diferenta de cinci goluri consemnata la final.

Arbitrul Cosmin Roman a scos in doua randuri cartonasul galben pentru jucatorii echipei vizitatoare (atacuri imprudente).

ECHIPELE

CSM II Pascani: Popa, Muraru, Antal, C. Popa, Murariu, Nemtanu, Enea, Cucu, Chiriac, Babata, Diaconescu.

Rezerve: Lupu, Agrigoroaie, Suiu, Grigore, Spatariu, Sofronia, Verdes.

Unirea Alexandru Ioan Cuza: Carp, Silisteanu, Ardeleanu, Moisii, Sandu, Dominte, Bouariu, Filia, Hamciuc, Zaina, Andries.

Rezerve: Cozma, Proboteanu, Pocioanea.

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Cosmin Alexandru Roman; arbitri asistenti: Ana Puscasu, Cosmin Constantin Ciuban. Observator: Ioan Bartolomeo.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<