Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Spicul Helesteni a plecat cu 3 puncte de la Harmanesti

0 Comments 📁 Liga 5 🕔02.October 2017
Spicul Helesteni a plecat cu 3 puncte de la Harmanesti

Spicul Helesteni s-a impus cu 3-2 in deplasarea de la Romwatt Harmanesti, intr-un meci din cadrul etapei a 8-a a Ligii 5, Seria III. Spectatorii prezenti la teren au asistat la un joc disputat, dar fara probleme, in care arbitrul Valentin Lungu a acordat 4 cartonase galbene pe parcurs. Trei in dreptul gazdelor si unul singur pentru Spicul Helesteni.

EVOLUTIA SCORULUI SI MARCATORI

Duelul de la Harmanesti s-a aprins dupa prima jumatate de ora, cand au inceput sa curga si golurile la cele doua porti. Romwatt a deschis scorul, in minutul 32, prin Ioan Petrea-Ioneasa.

Avantajul gazdelor a durat foarte putin, dupa ce Helesteniul a restabilit egalitatea prin Stefan Sintoader in minutul 40.

Imediat dupa reluarea jocului, in minutul 48, Helesteni a trecut pentru prima data in avantaj cu ajutorul lui Alin Scripcaru.

Finalul de meci ne-a mai oferit alte doua goluri, cate unul in fiecare poarta. Mai intai, Bogdan Sima (84′) a inscris pentru 1-3, urmat de Marius Cotovanu (90′), care avea sa stabileasca si scorul final, 3-2 in favoarea celor de la Spicul Helesteni!

ECHIPELE

Romwatt Harmanesti: Dominte, Petrea, Graur, Andrei, Rusu, Cotovanu, Puscasu, Ionut Dominte, Andriescu, Diaconescu, Istrate.

Rezerve: Mihalache, Tudosa, Oprea, Marinel Dominte.

Spicul Helesteni: Gant, Chiperi, Ciobanu, Onciu, Nechita, Sintoader, Bortas, Matei, Scripcaru, Sima, Fl. Chiperi.

Rezerve: Ilioaia, Halibei, St. Bortas, Filia.

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Valentin Lungu; arbitri asistenti: Bogdan Teodor Muche, Ionut Cristinel Rosu. Observator: Tiberiu Stefanescu.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<