Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Tacu a dat-o cu manta la Topile: gol, penalty provocat si 3 puncte pentru Miroslovesti

0 Comments 📁 Liga 5 🕔02.October 2017
Tacu a dat-o cu manta la Topile: gol, penalty provocat si 3 puncte pentru Miroslovesti

Claudiu Tacu, omul care face si desface la Biruinta Miroslovesti (Liga 5, Seria III), a inscris unicul gol al intalnirii dintre Noua Generatie Topile si campioana en-titre, scor 0-1, scapand ulterior si de un penalty provocat de el in prelungiri. Noua Generatie Topile a evoluat o repriza cu om in minus.

Oamenii veniti ieri la terenul din Topile au asistat la un meci frumos, deschis, cu ocazii la ambele porti. Unul dintre momentele cheie ale acestui duel aparent inegal s-a consumat in finalul primei reprize, cand capitanul Noii Generatii (Gheorghita Moglan) a primit direct cartonas rosu din partea centralului Sebastian Spaiuc pentru o intrare dura la mijlocul terenului.

In ciuda faptului ca a evoluat in inferioritate numerica din minutul 44, NG Topile avea sa fie echipa cu cele mai mari ocazii in repriza a doua. Printre acestea s-a strecurat si o bara.

Partida de la Topile parea sa se incheie nedecis, 0-0, pana sa apara Claudiu Tacu (89) cu un sut fantastic de la aproximativ 25 de metri. Mingea s-a izbit de plasa laterala, iar scorul a devenit 0-1.

Dupa alte doua minute, Tacu a faultat in suprafata de pedeapsa, iar gazdele aveau sansa egalarii. Lovitura de la 11 metri a fost ratata insa, punctele intrand in contul formatiei de pe locul 4. Biruinta Miroslovesti mai are de recuperat 4 puncte pentru a ajunge liderul, in timp ce NG Topile se afla la subsolul clasamentului, cu 4 puncte acumulate in 8 jocuri. Unirea Alexandru Ioan Cuza (3p) si Recolta Contesti (2p) au o situatie mai proasta in clasament decat gazdelel intalnirii de ieri.

ECHIPELE

Noua Generatie Topile: Ursu, Ilie, Boboc, Mihai Moglan, Aoanei, Marius Mihalcea, Danut Mihalcea, Gheorghita Moglan, Hutanu, Nita, Munteanu.

Rezerve: Savu, Druc, Nita Daniel, Ionut Moglan.

Biruinta Miroslovesti: Grumazescu, Apostol, Barsan, Tibulca, Tacu, Ciubotaru, Padurariu, Foca, Cimpoesu, Andriescu, Mahu.

Rezerve: Varvara, Cornea, Gospodaru.

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Sebastian Spaiuc; arbitri asistenti: Andrei Gastescu, Bogdan Gabriel Ciumala. Observator: Vasile Dumitrascu.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<