Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Zimbru Boureni castiga “numai” cu 5-1 si pierde prima pozitie in favoarea Todirestiului

0 Comments 📁 Liga 5 🕔02.October 2017
Zimbru Boureni castiga “numai” cu 5-1 si pierde prima pozitie in favoarea Todirestiului

Zimbru Boureni s-a impus in meciul disputat la Motca, duminica, cu incepere de la ora 10:00, scor 5-1 impotriva Avantului Tatarusi, insa a pierdut fotoliul de lider al Ligii 5, Seria III in dauna celor de la Avantul Todiresti, echipa care a dispus de Recolta Contesti cu un drastic 13-0. Aceasta este, de fapt, si cea mai mare diferenta consemnata duminica in cele patru campionate ale fotbalului judetean iesean. Avantul Golaiesti-Astra Raducaneni 10-0, meci din cadrul Seriei I, ocupa pozitia a doua in acest top.

Partida dintre Boureni si Tatarusi a debutat cu un gol inscris timpuriu de gazde. Portarul celor de la Tatarusi l-a faultat in suprafata de pedeapsa pe Paul Iacobuti, iar Bogdan Grigoras a transformat pentru 1-0.

Apoi, i-a venit randul capitanului Boureniului, Adrian Nica (28, 45), sa se remarce prin doua goluri superbe – suturi din afara careului, prin care a fost stabilit si scorul primei reprize, 3-0.

Echipa vizitatoare a iesit mai motivata de la vestiare, iar acest lucru s-a observat imediat, mai exact in minutul 49: Florin Azoitei si-a pus semnatura pe singura reusita a Tatarusiului.

Paul Iacobuti, cel care a obtinut penalty-ul din care s-a deschis scorul, si-a incheiat prestatia excelenta cu doua goluri marcate in minutele 72 si 77, plus numeroase faze de atac de pe urma carora a beneficiat echipa sa.

Oaspetii au incasat un singur avertisment – Paul Pintilie, in minutul 33, pentru proteste. De la gazde a fost avertizat Mihail Jipa pentru comportare nesportiva (si-a scos tricoul inainte de a parasi terenul de joc, 69′).

ECHIPELE

A.S.S. Zimbru Boureni: Asmarandi, Columban, Jipa, Grigoras, Besleaga, Iacobuti, Pal, Mica, Mihaies, Filote, Diaconu.

Rezerve: Emilian Besleaga, Aghiorghesei, Neculai, Marian Besleaga.

Avantul Tatarusi: Nistor, Ostrovan, Neamtu, Anita, Ciolac, Gafita, Ionoaia, Pintilie, Filip, Grigoroaia, Azoitei.

Rezerve: Bota, Ctin Ciolac, Petrisor.

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Valentin Burla; arbitri asistenti: Andrei Mocanu, Simona Nicoleta Macovei. Observator: Victor Maxim.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<