Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Avancronica meciului Stejarul Sinesti-Vointa Motca

0 Comments 📁 Liga 4 🕔05.October 2017
Avancronica meciului Stejarul Sinesti-Vointa Motca

Socotelile din presezon ale lui Paul Paftala difera de realitatea prezenta in clasamentul Ligii a 4-a, acolo unde o gasim pe Stejarul Sinesti pe pozitia a 8-a, la egalitate de puncte cu Viitorul Lungani (locul 9). Pentru a incheia in Top 5, Sinesti trebuie sa se puna serios pe treaba inca din aceasta etapa, acasa, cu Vointa Motca, urmand ca apoi sa scoata puncte importante la Ruginoasa (deplasare; etapa 9), cu CS Ciurea (acasa; etapa 10) si la Scanteia (deplasare; etapa 11).

Exceptand succesul de pe teren propriu cu Moldova Cristesti (6-1), a trecut mai bine de o luna de cand Sinesti nu s-a impus in campionat, inclinandu-se in fata Unirii Mircesti, pierzand apoi si cu Victoria Letcani, pentru ca, duminica trecuta, sa cedeze la Harlau cu 0-2.

Vointa Motca a dat pentru prima data semne de viata in etapa a 7-a, cu ocazia meciului impotriva colegei de clasament, CS Ciurea (scor final 4-2). Echipa care a retrogradat din punct de vedere matematic (si sportiv) in sezonul precedent face parte dintr-un grup de 6 echipe despartite in clasament de 3 puncte. Baltatiul se afla la limita superioara, cu 6 puncte, in timp ce Motca, desi s-a impus in fata celor de la Ciurea, detine “lanterna rosie”, cu doar 3 puncte stranse in primele 7 jocuri ale sezonului.

Programul Vointei Motca din urmatoarele trei etape: acasa cu Erbiceni, deplasare la Steaua Magica si, din nou, pe teren propriu cu Viitorul Lungani.

FOTO: Mihai Onica

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<