Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

CSM Pascani spera la primele puncte in campionat cu Odorheiu Secuiesc

0 Comments 📁 Liga 3 🕔05.October 2017
CSM Pascani spera la primele puncte in campionat cu Odorheiu Secuiesc

CSM Pascani a avut pana acum cinci incercari pentru a puncta in clasamentul Ligii a 3-a, Seria 1, insa a clacat de fiecare data. Cu toate acestea si trecand peste acel 0-3 inregistrat pe terenul Otelului Galati, etapa trecuta, pascanenii au dat semne de revenire pe fondul unei posesii superioare in fieful unui adversar cu pretentii la promovare, irosind si cateva ocazii importante de poarta.

Unde s-a gresit? Doua dintre cele trei goluri incasate de CSM au luat nastere in urma unor erori flagrante in axul central al defensivei. In rest, multe momente in care baietii lui Danut Munteanu s-au luptat de la egal la egal cu formatia galateana.

Partida dintre CSM Pascani si AFC Odorheiu Secuiesc are loc, maine, de la ora 15:00 si este arbitrata de o brigada din Brasov cu Octavian Ciucanu la centru, ajutat la cele doua linii de Viorel Panzaru si Claudiu Osmache.

In alta ordine de idei, Sporting Liesti, echipa “scuturata” de 6 puncte inainte de startul sezonului, a urcat astazi pe locul 5 in clasamentul Seriei 1 ca urmare a unei instiintari sosite pe adresa clubului, conform careia a fost anulata masura sanctionarii aplicate la termenele din 12.07.2017 si 16.08.2017.

PROGRAMUL ETAPEI A 7-A

CSM Pascani – AFC Odorheiu Secuiesc
CSM Roman – Aerostar Bacau
Bucovina Radauti – Metalosport Galati
Sanatatea Darabani – CSM Focsani
Avantul Valea Marului – Otelul Galati
KSE Targu Secuiesc – AFC Harman
Olimpic Cetate Rasnov-Sporting Liesti
AFK Csikszereda sta

FOTO: Sorin Pana – Sportul Ilustrat

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<