Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Ruginoasa cauta drumul spre podium in deplasarea de la Ciurea

0 Comments 📁 Liga 4 🕔05.October 2017
Ruginoasa cauta drumul spre podium in deplasarea de la Ciurea

CS Ciurea si Unirea Ruginoasa se intalnesc, duminica, intr-un meci din cadrul etapei a 8-a a Ligii a 4-a Iasi. CS Ciurea nu a castigat inca pe teren propriu, desi a fost foarte aproape in etapa a 6-a, cand a condus cu 1-0 pana in minutul 90. Viitorul Harlau a intors soarta meciului in prelungiri, iar Ciurea a ramas la cifra “3” in dreptul punctajului din clasament. Cu o saptamana inainte, echipa antrenata acum de Mihai Constantinescu obtinuse singurul succes stagional in deplasarea de la Cristesti.

Duminica trecuta, la Motca, CS Ciurea a fost nevoita sa se declare invinsa in meciul de debut al lui Constantinescu. Ciurea nu a avut portar de rezerva, asa ca a fost nevoita sa utilizeze un jucator de camp dupa accidentarea lui Silviu Dulcianu. Portarul celor de la Ciurea si-a revenit in aceasta saptamana si este apt pentru partida din etapa a 8-a.

De cealalta parte, Unirea Ruginoasa s-a ales doar cu un punct din deplasarea de la Scanteia 2-2, reducandu-si considerabil sansele la castigarea campionatului. Echipa lui Cerneutanu se afla la 7 puncte de liderul Victoria Letcani, pe locul 5, la un punct de CS Tomesti (4) si 2 puncte de Unirea Mircesti (3).

Ruginoasa se bazeaza in aceasta deplasare pe o revenire de forma a lui Marius Enache, care nu a avut realizari importante la Scanteia, continuandu-si parcursul sinusoidal din 2017-2018. Un meci reusit, unul mai putin reusit. Atacantul Ruginoasei are 10 goluri inscrie in pana acum si ocupa pozitia a treia in clasamentul golgeterilor, la egalitate cu Andrei Dandu (Unirea Mircesti).

DECLARATIILE CELOR DOI TEHNICIENI

Mihai Constantinescu (CS Ciurea)

Ma bucur foarte mult pentru increderea pe care mi-au acordat-o cei din conducerea Clubului Sportiv Ciurea in vederea preluarii postului de antrenor. Despre lotul pe care l-am gasit aici pot spune ca este format din jucatori valorosi, chiar daca rezultatele au lipsit in aceste prime 7 etape. Duminica, ne asteapta un meci greu, dar sunt foarte increzator ca impreuna cu jucatorii selectati si cu noile tehnici de joc promovate de mine vom bifa prima victorie pe teren propriu din campionat.

Costel Cerneutanu (Unirea Ruginoasa)

Dupa cum am declarat inaintea jocului cu Scanteia, orice pas gresit ne reduce total sansele la titlu. Din pacate, nu am reusit sa castigam acolo, asa ca nu nu mai ramane decat sa ne batem pentru locul 2. In opinia mea, pentru acest loc se vor bate 3-4 echipe! Lupta la titlu este decisa in proportie de 90% in favoarea Letcaniului, care are un avans de 5 puncte fata de Unirea Mircesti si 7 fata de echipa pe care o conduc. In plus, daca Victoria Letcani va castiga meciul de pe teren propriu cu Mircesti se va distanta la 8 puncte fata de campioana en-titre. Partida de la Ciurea trebuie castigata cu orice pret, pentru a ne agata de micuta sansa pe care o mai avem pentru a redeveni echipa ce-si propunea castigarea campionatului in vara. Echipa CS Ciurea nu trebuie subestimata prin prisma locului ocupat in clasament. Consider ca ne asteapta un meci greu acolo, in care gazdele de la Ciurea vor muri pe teren pentru cele 3 puncte puse in joc!

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<