Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Avancronica etapelor 8 (Seria I, Seria II) si 9 (Seria III) ale Ligii a 5-a

0 Comments 📁 Liga 5 🕔06.October 2017
Avancronica etapelor 8 (Seria I, Seria II) si 9 (Seria III) ale Ligii a 5-a

Duminica, pe langa stropii de ploaie anuntati de INMH, se prefigureaza si o multime de goluri in partidele programate in cadrul celor trei serii ale Ligii a 5-a. Unirea Tibana-Avantul Golaiesti, Viitorul Ciortesti-AS Ciurbesti, Fulgerul Tibanesti 2016-Vointa Vointesti (Seria I), Vointa Bivolari-Genotur Belcesti, AFC Movileni-Construct Press Gropnita, Viitorul Plugari-AS Poly 2014 Iasi (Seria II), Siretul Stolniceni-Prajescu – Avantul Todiresti, Biruinta Miroslovesti-CSM II Pascani, Avantul Tatarusi-Viitorul 2014 Halaucesti si Spicul Helesteni-ASS Zimbru Boureni (Seria III) sunt confruntarile ce se vor afla sub lupa duminiciipetarla si de la care voi reveni, duminica si luni, cu informatii privind desfasurarea lor.

In Seria I, Golaiesti cauta sa se desprinda si mai sanatos de ocupanta locului secund, Viitorul Ciortesti, care are un meci aparent usor pe teren propriu cu AS Ciurbesti. Liderul se va deplasa la Tibana, o echipa de mijlocul clasamentului, pregatindu-se totodata si de derby-ul din etapa urmatoare (Avantul Golaiesti-Viitorul Ciortesti).

Zilele acestea se asteptau vesti noi si de la AJF Iasi, care ar fi trebuit sa omologheze joi rezultatul partidei dintre Vointa Bosia si Fulgerul Tibanesti 2016 (0-1 pe teren). Solutia acestui caz, insa, a fost amanata pentru saptamana urmatoare.

Fulgerul Tibanesti-Vointa Voinesti este un alt duel interesant al Seriei I pe care il vom urmari mai indeaproape.

Seria I

Unirea Tibana – Avantul Golaiesti
Viitorul Ciortesti – A.S. Ciurbesti
Astra Raducaneni – Prutul Prisacani
A.S. Tutora – Vointa Bosia
Fulgerul Tibanesti 2016 – Vointa Voinesti

CLASAMENT: Golaiesti 21p, Ciortesti 16, Tibanesti 15, Prisacani 12, Voinesti 10, Tibana 9, Tutora 7, Bosia 1, Ciurbesti 1, Raducaneni 1

In Seria II, Genotur Belcesti merge la Bivolari pentru a continua perioada fasta pe care o traverseaza, iar Gloria Romanesti, tot in deplasare, nu concepe alt rezultat decat victoria in fata Braestiului.

Se profileaza un meci interesant si la Movileni, acolo unde echipa locala va intalni Construct Press Gropnita, adversar in al carui staff il gasim pe Dan Hodoroaba, consilier al comunei Movileni. Hodoroaba este, de asemenea, si principalul contestatar al echipei AFC Movileni, acesta exprimandu-si de curand dorinta de a repune pe picioare Stiinta Movileni (articol complet – AICI).

Viitorul Plugari-AS Poly 2014 Iasi este ultimul joc al Seriei II despre care voi vorbi cel mai probabil luni, in cadrul cronicilor obisnuite.

Seria II

Vointa Bivolari – AS Genotur Belcesti
Viitorul Braesti – Gloria Romanesti
A.F.C. Movileni – Construct Press Gropnita
Viitorul Plugari – A.S. Poly 2014 Iasi
A.C.S. Sportul Studentesc Iasi – AS Holboca

CLASAMENT: Poly 2014 19p, Gropnita 16, Plugari 15, Belcesti 12, Holboca 11, Romanesti 10, Bivolari 10, Sportul Studentesc Iasi 6, Braesti 3, Movileni 0

Din Seria III am nu mai putin de patru meciuri, incepand cu Siretul Stolniceni-Prajescu vs Avantul Todiresti, Biruinta Miroslovesti-CSM II Pascani si incheind cu Avantul Tatarusi-Viitorul 2014 Halaucesti si Spicul Helesteni-Zimbru Boureni.

Seria III este de altfel, si cea mai disputata, in conditiile in care patru echipe se bat pentru cele doua locuri promovabile: unul care duce direct in Liga a 4-a, iar celalalt la baraj!

Seria III

Siretul Stolniceni-Prajescu – Avantul Todiresti
Unirea Al. I. Cuza – Viitorul Muncel
Biruinta Miroslovesti – CSM II Pascani
Progresul Deleni – N.G. Topile
Avantul Tatarusi – Viitorul 2014 Halaucesti
Spicul Helesteni – A.S.S. Zimbru Boureni
Recolta Contesti – Romwatt Harmanesti

CLASAMENT: Todiresti 21p, Boureni 21, Deleni 18, Miroslovesti 17, Stolniceni-Prajescu 16, Muncel 14, Helesteni 13, Tatarusi 10, Halaucesti 9, Harmanesti 7, Pascani 7, Topile 4, Al. I. Cuza 3, Contesti 2

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<