Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Game, set si meci la Calarasi, in ziua in care Halep a devenit numarul 1 in lume

0 Comments 📁 Liga 2 🕔07.October 2017
Game, set si meci la Calarasi, in ziua in care Halep a devenit numarul 1 in lume

Stiinta Miroslava a rezistat ceva mai mult de 30 de minute in deplasarea de la Calarasi, acolo unde a dat piept cu cea mai in forma echipa a Ligii a 2-a, Dunarea, autoare a 7 victorii consecutive.

Dunarea Calarasi-Stiinta Miroslava s-a incheiat 6-0 in favoarea formatiei gazda, in ciuda faptului ca, la pauza, tabela de pe “Ion Comsa” indica doar “1-0”.

Primele trei goluri ale intalnirii au fost inscrise de Valentin Alexandru. In minutul 36, atacantul Dunarii a deschis scorul printr-o reluare simpla din 6 metri, la o minge centrata de pe dreapta de Tenea.

Valentin Alexandru a realizat dubla la putin timp dupa reluarea jocului, tot cu un sut de la mica distanta. Apoi, in minutul 61, si-a incheiat ziua de gratie cu un gol venit dintr-o lovitura de pedeapsa provocata de Savoaia (hent in careu).

Silviu Pana a dus scorul la 4-0 pe fondul unei erori a lui Alexandru Izmana, care a pierdut mingea in propria jumatate, permitandu-i lui Pana sa il lobeze pe Raul Avram cu un sut de la aproximativ 30 de metri.

Ultimele doua reusite ale elevilor lui Dan Alexa au fost inregistrate in minutele 84 si 87, cand Marian Draghiceanu a punctat pentru 5-0 cu un sut de la limita careului mare, urmat de Bobo Kanda. Golul lui Kanda, marcat din lovitura libera, a rezultat in urma unei devieri a zidului.

Printre spectatorii veniti la stadion sa urmareasca a 8-a victorie consecutiva a favoritilor s-a numarat si Florin Prunea, Adrian Mutu, Basarab Panduru sau fostul medic al echipei nationale, Pompiliu Popescu.

Datorita acestei victorii categorice, Dunarea Calarasi a trecut pe locul 1 in clasamentul Ligii a 2-a, avand un meci mai mult disputat fata de AFC Hermannstadt, echipa care intalneste Ripensia Timisoara intr-un meci programat astazi, de la ora 15:00.

Dunărea: C. Lungu (cpt) – Ţenea, Bg. Manole, Bg. Şandru, Mardare – Missi Mezu, Preoteasă, Sil. Pană, Kanda, Val. Munteanu – Val. Alexandru
Rezerve: Gag. Popa – Cr. Puşcaş, Danciu, Drăghiceanu, C. Cristea, Gassama, Puşcaşu
Antrenor: Dan Alexa

Ştiinţa: R. Avram – G. Maxim (cpt), Seb. Bucur, Mateciuc, Cerneuţanu, Săvoaia, Izmană, Taciuc, Căinari, Ed. Sandu, Al. Marin
Rezerve: Turiţă – Nemţanu, Căruţă, Corban, Botezatu, Viorică, Asăvoaiei
Antrenor: Cristian Ungureanu

Au mai evoluat pentru echipa ieseana: Nemtanu (Cainari 57), Corban (Sandu 57) si Asavoaiei (Savoaia 65).

Arbitru: Marius Chiţu (Târgovişte); Asistenţi: Ovidiu Arusoaiei (Piatra Neamţ) şi Răzvan Mihai Dobre (Şotânga).

Stadion: Stadionul Central ”Ion Comşa” (Călăraşi)

Cronica realizata pe baza informatiilor oferite de liga2.ro si site-ul oficial al Stiintei Miroslava.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<