Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Arbitrii ieseni bat la portile Ligii a 3-a

0 Comments 📁 Stiri 🕔08.October 2017
Arbitrii ieseni bat la portile Ligii a 3-a

Sapte arbitri ieseni vor participa, saptamana viitoare, la un concurs de  organizat de CCA in vederea completarii lotului pentru cel de-al treilea esalon fotbalistic. Concursul are loc pe data de 10 octombrie, la Bucuresti, acolo unde mai multi arbitri din toata tara se vor bate pentru cele 15 locuri puse la bataie – 5 pentru arbitri principali si 10 pentru arbitri asistenti.

Vlad Trifan, Razvan Tomozei, Sebastian Spaiuc, Lucian Diaconu, Mihai Moisa si Valentin Burla, toti “centrali”, respectiv Iulian Contofan (arbitru asistent; foto – dreapta), vor fi acolo pentru a-si incerca norocul, in timp ce alti doi arbitri promitatori, Gabriel Mihuleac si George Macovei, nu au varsta minima necesara, insa au fost inclusi intr-un program seaparat de dezvoltare tinere talente. Din acest program mai fac parte si Moisa, Diaconu, Burla sau Contofan.

Vlad Trifan (foto – centru) a fost monitorizat o perioada pentru promovarea in Liga a 3-a, iar acum are sanse foarte mari sa faca acest pas important in cariera de arbitru. Cei care vor lua examenul urmeaza sa fie delegati in retur la partide din cadrul Ligii a 3-a.

Cosmin Roman este ultimul arbitru iesean inclus in lotul de Liga a 3-a.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<