Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Letcani revine in stil de mare campioana si se impune la Lungani

0 Comments 📁 Liga 4 🕔08.October 2017
Letcani revine in stil de mare campioana si se impune la Lungani

Victoria Letcani a obtinut cea de-a opta victorie consecutiva in campionat, 5-2 in deplasarea de la Viitorul Lungani, demonstrand inca o data ca are stofa de campioana, dupa ce a fost condusa pe tabela (inexistenta) cu 2-0 si a trebuit sa se descurce cu un om mai putin pe teren mai bine de o repriza.

Florin Matcaboje (7, 20′) a inscris cele doua goluri ale formatiei gazda, care a avut un start nebun de meci, insa s-a stins usor-usor in fata unui adversar net superior din punct de vedere al conditiei fizice, ce are in lot jucatori de calitate precum Marian Ciuta, Andy Sinescu, s.a.

Prima iesire la rampa a oaspetilor avea sa vina trei minute mai tarziu dupa golul de 2-0 al lui Matcaboje, cand Andy Sinescu a redus din diferenta.

In minutul 36 al intalnirii, misiunea Letcaniului parea ca se complica vazand cu ochii dupa ce Bogdan Baboi a primit direct cartonas rosu pentru un fault grosolan la mijlocul terenului.

Golgeterul Ligii a 4-a a ajuns la cota “13” in campionat, Marian Ciuta (39) restabilind egalitatea pana la pauza.

Diferenta de trei goluri inregistrata la final a venit ca urmare a antrenamentelor pe care le efectueaza zilnic, probabil, viitorii campioni ai Iasului.

In minutul 51, Darius Pusca a adus-o pentru prima data pe Victoria in avantaj, 2-3. Apoi, atacantul Cezar Tatarusanu (70) a risipit in mare parte emotiile privind castigatoarea acestei dispute. Ultimul gol al liderului incontestabil al Ligii a 4-a a fost furnizat de Ciuta, cu un sfert de ora inainte de ultimul fluier al arbitrului Cosmin Roman.

Letcani are 8 victorii din tot atatea meciuri, in fata sa aflandu-se pana in etapa a 13-a adversari de care, teoretic, ar trebui sa treaca la pas.

ECHIPELE

Viitorul Lungani: Vilcu, Corozel, Berezovschi, Ieniceru, Cosofret, – , Alexandrescu, Stan, Lacatusu, Matcaboje.

Rezerve: Gogu, Ichim, Sinescu, Mihailescu, Azoitei, Vieriu.

Victoria Letcani: Bargan, Nutu, Ciuta, Pusca, Tatarusanu, Dencef, Marincean, Sinescu, Onica, Pintilie, Baboi.

Rezerve: Lupascu, Loghin, Andries, Mocanu, Vatavu, Ciubotariu, Paiu.

Cartonase galbene: Cosofret 6, Stan 26, Corozel 32, Bacalu 38, Ichim 78/ Pusca 54

Cartonase rosii: Baboi 36

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Cosmin Alexandru Roman; arbitri asistenti: Cosmin Constantin Ciuban, Bogdan Gabriel Ciumala. Observator: Dumitru Paraschiv.

FOTO: Mihai Onica

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<