Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Ploaie de goluri la Ciurea, Ruginoasa urca pe podium!

0 Comments 📁 Liga 4 🕔08.October 2017
Ploaie de goluri la Ciurea, Ruginoasa urca pe podium!

Vicecampioana Unirea Ruginoasa nu a avut nicio problema in a se impune pe terenul lui CS Ciurea, scor 5-0, in fata unei formatii alcatuite doar din juniori, care s-a miscat bine in multe momente, dar fara a putea tine in sah un adversar de talie precum cel pregatit de Costel Cerneutanu.

Ionut Florea a fost la originea a nu mai putin de trei goluri ale oaspetilor, intr-un meci in care atacantul Marius Enache a inscris in premiera pe terenul  celor de Ciurea, lucru pe care nu il mai reusise in tricoul celorlalte formatii la care a evoluat in trecut prin “judeteana” ieseana.

Scorul a fost deschis dupa primul sfert de ora al meciului, cand Eduard Dulcianu s-a trezit cu o minge in 6 metri centrata din lovitura libera de Florea si a punctat pentru 0-1. Este primul gol al lui Dulcianu in acest sezon, fundasul fiind inregimentat de Ruginoasa cu doua saptamani in urma. Debutul l-am consemnat in deplasarea de la Scanteia.

Cu zece minute inainte de pauza, Caragea a gasit culoarul perfect pentru Enache, care a preluat in preajma careului si a trimis sub bara, stabilind scorul primei reprize.

In minutul 52, Dragos Roiu l-a surprins pe goalkeeperul Dumbrava cu un sut de la mare distanta, ce s-a oprit direct in vinclu (0-3).

Eduard Dulcianu (81) a realizat dubla in urma unei grave erori a portarului advers, iar Enache, la randul sau, a reluat cu capul o minge pentru care Florea a insistat mult in tusa terenului.

Unirea Ruginoasa a profitat astfel de pasul gresit comis de Unirea Mircesti la Baltati, 1-1, urcand pe podiumul Ligii a 4-a. Mircesti si Ruginoasa impart ultima treapta a podiumului, in timp ce Scanteia se afla pe 2, avand cu 3 puncte mai mult in clasament.

Unirea Ruginoasa: M. Dulcianu, Ed. Dulcianu, Calmatui, Alexa, Dulhac, Caragea, Florea, Roiu, Davidoaia, Enache, Parlog.

Rezerve: Tudosca, Miron, Halibei (Caragea, min 80), Tibulca, Mircia.

Brigada de arbitri

Arbitru principal: Gabriel Mihuleac; arbitri asistenti: Tudor Varlam, Andrei Diaconu. Observator: Valerica Lungu.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<