Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Spicul Helesteni a detonat bomba in compania fostului lider al Seriei III

0 Comments 📁 Liga 5 🕔08.October 2017
Spicul Helesteni a detonat bomba in compania fostului lider al Seriei III

Spicul Helesteni a reusit, duminica, sa invinga in mod surprinzator fostul lider al Seriei III, A.S.S. Zimbru Boureni, si nu oricum, ci de o maniera categorica, scor 6-2, pe un teren foarte bun pentru nivelul Ligii a 5-a (vezi foto). Acest rezultat, coroborat cu celelalte inregistrate in etapa a 9-a a Ligii 5, Seria III, face ca bataia pentru locul 1 in zona Pascaniului sa se dea in momentul de fata intre Progresul Deleni (21p), Avantul Todiresti (21p), A.S.S. Zimbru Boureni (21p), Biruinta Miroslovesti (20p) si Viitorul Muncel (17p). Helesteniul se afla imediat sub Muncel, pe 7, cu un punct mai putin strans in cele 9 “episoade” arse pana acum.

Marcatori: Alin Scripcaru (2, 20), Stefan Santoader (15, 27), Madalin Diaconu (autogol, 22), Bogdan Sima (90, pen) / Adrian Mandea (36, pen), Paul Iacobut (55).

Partida de la Helesteni a inceput foarte bine pentru formatia gazda, care a deschis scorul la doar doua minute de la primul fluier al arbitrului Laurentiu Marian. Decarul Helesteniului, Alin Scripcaru, a punctat pentru 1-0.

Spicul a dominat clar prima repriza, cel de-al patrulea gol al echipei aflate pe locul 7 venind in urma unei neintelegeri intre un aparator si goalkeeperul Madalin Diaconu, care si-a bagat mingea in proprie poarta.

Boureniul a aratat ca o echipa modesta a campionatului in prima repriza, atunci cand a marcat singurul ei gol dintr-un penalty transformat de Adrian Mandea.

Partea secunda a fost una mai echilibrata, dar fara situatii clare de poarta. Exceptie au facut cele doua goluri, marcate in minutul 55 de Paul Iacobut, respectiv Bogdan Sima.

Helesteni a incheiat meciul cu doi jucatori mai putin. Alin Scripcaru (80) si Ionut Bortas (84) nu vor intra in vederile antrenorului celor de la Spicul in partida de saptamana viitoare.

ECHIPELE

AS Spicul Helesteni: Ganta, Onciu, Chipei, Cioban, Santoader, Bortas, Ilioia, Matei, Sima, Scripcaru, Ad. Chiperi.

Rezerve: Nechita, St. Bortas, Filia.

ASS Zimbru Boureni: Asmarandi, Columban, Jipa, Pal, Mihaies, Neculai, Diaconu, Iacobut, Mandea, Grigoras, Filote.

Rezerve: Isachi, Aghiorghesei, Besleaga.

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Laurentiu Marian; arbitri asistenti: Vlad Hriscu, Daniel Hriscu. Observator: Cornel Groza.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<