Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Viitorul Harlau a fost ingenuncheata la Erbiceni

0 Comments 📁 Liga 4 🕔08.October 2017
Viitorul Harlau a fost ingenuncheata la Erbiceni

Viitorul Harlau a suferit, duminica, cea mai dura infrangere a sezonului, 6-1 in deplasarea de la Erbiceni, intr-un meci din cadrul etapei a 8-a a Ligii a 4-a, Iasi, controlat de gazde in partea a doua.

Echipa lui Dan Lungu a rezistat doar o repriza la Erbiceni, pe o ploaie marunta si 7 grade Celsius, in care Cretu (38′) si Ungureanu (42′), spre finalul primei parti, anuntau victoria Erbiceniului intr-un duel ce se anunta echilibrat.

De doua minute au avut elevii lui Petrica Basascu pentru a se distanta in actul secund, dupa o executie spectaculoasa, din intoarcere, a lui Marian Cretu.

Pana in minutul 60, Cristi Ungureanu si Gabriel Iuriciuc au dus scorul la 3-0, festivalul de goluri fiind apoi continuat de Cretu. Atacantul Flacarei si-a completat hat-trick-ul in minutele 63 si 75, iar Ungureanu si-a pus semnatura pe ultima reusita formatiei gazda.

Singurul gol al Viitorului Harlau a venit din lovitura libera, din gheata antrenorului Dan Lungu, retras ca mijlocas dupa accidentarea din prima repriza a lui Vasile Liuta. Harlauanii au avut trei oportunitati clare de a inscrie la 0-0.

ECHIPELE

Flacara Erbiceni: Daniliuc, Iordache, Covaci, Balan, Gucianu, Mocanu, Ciobotaru, Carare, Iuriciuc, Cretu, Ungureanu.

Rezerve: Feraru, Basascu, Stratila, Stefanita, Curcudel, Stefan.

Viitorul Harlau: Rares Cristea, Dascalu, Andriescu, Lepadatu, Stoica, Ciobanu, Bejan, Ciochina, Liuta, Lungu, D. Cristea.

Rezerve: Chihaia, Botanescu, Moisa, C-tin Ciochina.

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Vlad Trifan; arbitri asistenti: Alexandru Baraboi, Bogdan Teodor Muche. Observator: Cornel Popa.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<