Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Barnova castiga la Bals, intr-o etapa care nu mai suporta Amanar(e)

0 Comments 📁 Liga 4 🕔09.October 2017
Barnova castiga la Bals, intr-o etapa care nu mai suporta Amanar(e)

Partida de la Bals a inceput cu o usoara intarziere, dupa ce echipa oaspete a solicitat confruntare. Nimic neobisnuit pana acum, tinand cont ca evolua pe terenul unui adversar recunoscut pentru acest gen de practici. De aceasta data nu s-a descoperit nimic suspect, in conditiile in care baietii se cunosteau intre ei si, dupa cateva legitimatii verificate, s-a recurs la adevarata confruntarea – CEA DE PE TEREN!

Terenul s-a prezentat in conditii bune, desi are un renume in “judeteana”, chiar centralul partidei de ieri suferind o entorsa cu ceva timp in urma.

In ciuda faptului ca era oarecum de asteptat ca barnovenii sa dea tonul la Bals, Gloria a fost echipa care a marcat doua goluri spectaculoase prin Ionut Turcanu, in minutele 14 si 26. Goluri venite pe fondul unor suturi de la distanta, la care goalkeeperul Stejarului nu a gasit raspuns.

Cu zece minute inainte de pauza, Barnova a redus din diferenta prin Marius Strateciuc. Executantul de lovituri de pedeapsa al Stejarului a transformat penalty-ul dictat de Andrei Mihalcut.

Rezultatul pauzei, 2-2, a fost stabilit de Andrei Filip, in minutul 40.

In repriza a doua am asistat la un joc mult mai dinamic, presarat de actiuni si suturi pe si spre cele doua porti. Ca un aspect negativ vom mentiona numarul crescand de faulturi, care au condus la acordarea a patru avertismente intr-un interval de 30 de minute.

In minutul 62, Stejarul a trecut pentru prima data in avantaj cu ajutorul lui Robert Huma. Acesta ne-a reamintit faptul ca a fost junior al LPS Iasi, ulterior trecut si pe la nationala de juniori, printr-o executie perfecta, langa bara, la o lovitura libera de la aproximativ 30 de metri.

Pana la final, Strateciuc si Filip au realizat dubla, 2-5, oprind totodata pasa proaasta prin care trecea echipa lui Marian Amanar de cateva etape incoace.

MENTIUNE SPECIALA: Dumitru Lupu (“Tuta”), de la gazde, la peste 40 de ani (nascut in 1973!), a tras echipa Balsului dupa el, dribland si luptandu-se pentru baloane ca niciun alt tanar din lot. A protejat corect si energic atunci cand situatia o impunea, a sarit la cap pentru mingi aparent pierdute, a sutat, a centrat si a facut alunecari intr-un meci #cudetoate. 🙂

ECHIPELE

Gloria Bals: V. Ibrian, Lupu, Stroe, Pandaru, Romaniuc, P. Ibrian, Hatmanu, Turcanu, A. Ibrian, Huzea, Harabagiu.

Rezerve: Diaconu, Boanca, Rosca, Manuca, Iordache.

Stejarul Barnova: Rusu, Petria, Mititelu, Strateciuc, David, Hutu, Vieru, Filip, Baciu, Huma, Simeria.

Rezerve: R. Mititelu, Dianu, Dita, Andriescu.

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Andrei Mihalcut; arbitri asistenti: Sabin Paul Marciuc, Andrei Gastescu. Observator: Florin Mozolea.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<