Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Meci cu Scantei(a) la Tomesti

0 Comments 📁 Liga 4 🕔09.October 2017
Meci cu Scantei(a) la Tomesti

Unirea Scanteia s-a intors victorioasa de la Tomesti, 2-1, intr-un meci in care arbitrul Valentin Burla a aratat 12 cartonase galbene (8 pentru gazde 4 pentru oaspeti), 3 cartonase rosii (2-1) si a eliminat doua persoane aflate pe banca de rezerve a oaspetilor.

Golul de 3 puncte al formatiei pregatite de Gabriel Tacutanu, unul dintre cei doi eliminati si omul despre care tomestenii sustin ca ar fi provocat prima eliminare la CS Tomesti, a fost inscris in cel de-al doilea minut de prelungire de Alexandru Drinceanu.

Primul gol al intalnirii de la Tomesti a venit la capatul primului sfert de ora, cand fundasul Ionut Besleaga a concretizat o lovitura de colt, reluand cu capul pentru 1-0. Besleaga a fost si singurul jucator avertizat in prima repriza pentru proteste (vorba, gesturi).

Revenirea Scanteii a fost anuntata, in minutul 33, cand Bogdan Ilisei a restabilit egalitatea printr-un procedeu asemanator (lovitura de cap), tot in urma unei faze fixe. Faza la care Tomestiul a solicitat fault la portar.

La mijlocul reprizei secunde, Tomestiul a ramas in inferioritate numerica dupa eliminarea lui Iulian Simion pentru injurii la adresa unor persoane care fac parte din staff-ul Unirii Scanteia. La aceeasi faza, doua persoane aflate pe banca de rezerva a Unirii, care au intrat in altercatie cu jucatorul respectiv, au fost trimise in tribune de arbitrul Burla.

Mai mult decat atat, in minutul 73, tomestenii aveau sa ramana in 8 jucatori de camp. Introdus pe teren in postura de rezerva, Andrei Simion a reusit “performanta” de a incasa doua cartonase galbene intr-un interval scurt de timp (introdus in min 58 – eliminat in 73!).

Nici Scanteia nu a incheiat aceasta deplasare in efectiv complet. Bogdan Ilisei (81) a primit direct cartonas rosu pentru un fault grosolan. Acesta mai fusese avertizat cu un minut in urma pentru un atac imprudent.

Alexandru Drinceanu a semnat victoria Unirii Scanteia, in al doilea minut de prelungire (din cele 7 acordate), distantandu-si echipa in clasament la 3 puncte fata de urmaritoarele Unirea Mircesti si Unirea Ruginoasa.

ECHIPELE

CS Tomesti: Simion, Besleaga, Florescu, Grosu, Iulian Simion, Virlan, Axinte, Stroiestean, Viziteu, Agape, Balaur.

Rezerve: Andrei Simion, Apostu, Dumitrascu, Bilcu, Butnaru, Buiuciuc.

Unirea Scanteia: Doroftei, Ilie, Lupu, Radu, N. Radeanu, Costin Frij, I. Radeanu, Sava, Agapi, Ciobircianu, Ilisei.

Rezerve: Manolachi, Anitei, Sirbu, Cicoveanu, Drinceanu.

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Valentin Burla, arbitri asistenti: Iulian Contofan, George Macovei. Observator: Vlad Ciobanu.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<