Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Adrian Nenita debuteaza duminica, in Unirea Ruginoasa-Stejarul Sinesti!

0 Comments 📁 Liga 4 🕔12.October 2017
Adrian Nenita debuteaza duminica, in Unirea Ruginoasa-Stejarul Sinesti!

Infrangerea cu Letcani si cele doua remize inregistrate in compania Unirii Mircesti si Unirii Scanteia au facut-o pe vicecampioana sa isi schimbe din mers obiectivul. Unirea Ruginoasa are acum in vedere ocuparea unui loc pe podium, in conditiile in care se afla la 7 puncte de liderul Victoria Letcani, pe locul 4 in clasament, dar la egalitate de puncte cu ocupanta ultimei trepte a podiumului, Unirea Mircesti.

Ruginoasa revine acasa dupa doua jocuri disputate in deplasare, cu Scanteia si Ciurea, ocazie cu care vom consemna si primul meci al mijlocasului Adrian Nenita de la transferul sau in Liga a 4-a ieseana. Folosit mijlocas ofensiv la echipele unde a evoluat pana acum, acesta ar putea fi testat si pe benzi de catre antrenorul Costel Cerneutanu.

La Ruginoasa urmeaza sa revina un alt mijlocas central, Adrian Amarinei (accidentat), ca de altfel si Vlad Tibulca, indisponibil in partida de la Ciurea.

Dinspre Stejarul Sinesti nu mi-a parvenit nicio informatie, in conditiile in care echipa lui Paftala a suferit deja al doilea soc al sezonului. Dupa 1-1 la Bals, cu gol incasat in prelungiri, Paftala et co au suferit o alta lovitura, duminica, in partida de pe teren cu Vointa Motca. Acelasi scor, 1-1, pe fondul unei dominari autoritare a gazdelor, a unei prestatii fabuloase a portarului Vointei (Eduard Matasaru) si a unui gol venit tarziu, spre prelungiri!

Paftala a marcat singurul gol al Sinestiului, echipa aflata pe locul 9 in clasament, cu 3 victorii, 2 remize si alte 3 infrangeri.

Cu aceasta ocazie, Ruginoasa da peste doua cunostinte mai vechi de-ale sale, Alexii si Pasniciuc, jucatori ce au parasit-o pe Unirea inainte sa se inchida fereastra de transferuri.

Ne asteapta in meci dificil in compania celor de la Stejarul Sinesti, una dintre echipele valoroase ale campionatului. Speram sa facem un joc bun, care sa bucure suporterii nostri minunati, iar la final sa obtinem toate cele trei puncte necesare in vederea atingerii noului nostru obiectiv, si anume clasarea pe podium. HAI, UNIREA! HAI, RUGINOASA!

Marius Dulcianu, capitanul Unirii Ruginoasa

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<