Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Avancronica etapei a 9-a

0 Comments 📁 Liga 4 🕔13.October 2017
Avancronica etapei a 9-a

Moldova Cristesti – Viitorul Lungani

Nou-promovata Moldova Cristesti a fost foarte aproape de primul sau punct dupa victoria categorica din derby-ul cu Motca (etapa a 3-a), pe Abator, in compania Stelei Magice. Tofan a stat in calea fericirii oaspetilor, livrand singurul gol al respectivei partide.

De cealalta parte, Viitorul Lungani a pierdut cu Letcani, 5-2, la capatul unui meci pe care l-a inceput grozav, cu doua goluri marcate de Matcaboje in primele 20 de minute, dar fara a putea tine pasul in fata pustilor antrenati de Croitoru.

Ne asteapta un joc foarte dificil. Lungani este o echipa buna, insa indiferent cum se vor prezenta ei, noi trebuie sa castigam cu orice pret. Trebuie sa dam totul pentru cele trei puncte, deoarece avem mare nevoie de ele si nu mai putem face pasi gresiti!

Gheorghe Harabagiu, delegat Moldova Cristesti

Vointa Motca – Flacara Erbiceni

Vointa Motca a punctat in ultimele doua etape si priveste cu ochi buni meciul din acest weekend, in ciuda faptului ca intalneste un adversar clasat pe 5, la o lungime de podium. Remiza de la Sinesti a reprezentat o reala gura de oxigen pentru fosta lanterna rosie a campionatului, care a parasit ultimul loc gratie victoriei de acasa cu CS Ciurea, urmata de punctul obtinut tarziu in fieful Stejarului.

Viitorul Harlau – Steaua Magica

La Harlau se intalnesc doua colege de clasament, Viitorul (locul 8, 12 puncte) si Steaua Magica (locul 7, 13 puncte), ce au un alt lucru in comun: FOLOSESC MULTI TINERI. Daca la Steaua Magica gasim numai copii, din acest sezon si Harlaul se bazeaza la randul ei pe multi juniori. Duelul dintre Viitorul si Steaua Magica este precedat, sambata, de un amical intre cele doua echipe de juniori, lideri ai Seriilor Est si Vest ale campionatului Ligii a 4-a dedicat sectorului juvenil.

Sincer, ma astept la o deplasare grea, in fata unei formatii incomode a campionatului. Sper sa fie bun terenul pentru a ne pune in practica jocul de pase care ne caracterizeaza. De la copii nu cer nimic altceva decat sa aiba incredere in ei si sa joace fara frica. Daca acest conditii vor fi respectate, ne vom intoarce cu un rezultat bun de la Harlau!

Dan Curca, antrenor Steaua Magica

Unirea Scanteia – CS Ciurea

Unirea Scanteia este in continuare marea surpriza a campionatului, dupa ce a reusit sa nu piarda in primele 8 etape. 6 victorii si 2 remize a inregistrat echipa lui Gabriel Tacutanu, antrenor care nu concepe aici alt rezultat decat victoria.

Ciurea se afla in picaj, iar programul imediat nu ii ajuta deloc pe tinerii elevi ai lui Mihai Constantinescu. Odata cu revolutia care a avut loc in aceasta saptamana la Ciurea, in urma careia toti seniorii si-au luat legitimatiile de joc si au refuzat colaborarea cu noul antrenor, CS Ciurea va trata si aceasta deplasare cu o echipa formata exclusiv din juniori. Etapa trecuta, juniorii celor de la Ciurea au avut multe momente bune de joc in compania Ruginoasei, insa fara a da macar pentru o clipa impresia ca pot furniza surpriza.

Meciurile Victoria Letcani-Gloria Baltati, Stejarul Barnova-CS Tomesti, Unirea Ruginoasa-Stejarul Sinesti si Unirea Mircesti-Gloria Bals au fost tratate pe larg in cadrul unor articole publicate anterior pe site.

Duminica, dupa incheierea etapei a 9-a, revin cu cronicile tuturor jocurilor – scoruri, marcatori si alte impresii!

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<