Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Campioana isi revine acasa cu Bals, dupa socul de la Baltati

0 Comments 📁 Liga 4 🕔13.October 2017
Campioana isi revine acasa cu Bals, dupa socul de la Baltati

Unirea Mircesti intalneste, duminica, la Iugani, Gloria Bals, ocupanta locului 14 in clasament, intr-un meci dezechilibrat, cu ocazia caruia baietii lui Tiberiu Beceru vor incerca sa isi revina dupa boacana din etapa precedenta (1-1 la Baltati).

Ca urmare a acelui rezultat, Mircesti a fost ajunsa din urma de Unirea Ruginoasa, ambele aflandu-se la 3 puncte distanta de locul 2 – Unirea Scanteia.

Acest meci aparent facil vine ca un pansament pentru Mircesti, care va avea viata grea la Tomesti in etapa a 10-a, pentru ca apoi sa se “incalzeasca” cu Barnova inaintea “dublei” Scanteia (etapa 12)-Letcani (etapa 13)

Mijlocul Unirii Mircesti va castiga in viteza odata cu revenirea lui Codrut Carja, jucator pe care Tiberiu Beceru si l-ar fi dorit foarte mult in deplasarea de la Baltati, unde s-au pierdut alte doua puncte importante in lupta la titlu. Si astfel s-a ajuns ca ecartul dintre Letcani si Mircesti sa creasca pana la “7”, numarul pe care il va purta pe tricou talentatul mijlocas al campioanei.

Un meci super greu pe terenul campioanei, unde noi vom merge acolo sa jucam fotbal. Chiar daca se stie deja unde vor merge cele 3 puncte, sper sa avem tot lotul la dispoziție si sa fie un joc frumos si placut ochiului!

Daniel Romaniuc (Gloria Bals)

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<