Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Cristi Ungureanu debuteaza la Ruginoasa in weekend

0 Comments 📁 Liga 4 🕔13.October 2017
Cristi Ungureanu debuteaza la Ruginoasa in weekend

Unirea Ruginoasa a dat o noua lovitura pe piata transferurilor, dupa aducerea fostului jucator de Liga 1, Adrian Nenita. Cristi Ungureanu, unul dintre marcatorii de top ai sezonului curent, a venit la formatia vicecampioana, acest transfer fiind posibil printr-un contract incheiat de Ruginoasa si fostul antrenor al Stiintei Miroslava.

Astfel, Unirea Ruginoasa isi betoneaza linia de atac, acolo unde se mai afla Marius Enache cu 12 goluri inscrise in actuala stagiune, mingile aruncate in fata urmand a fi furnizate de mijlocasii Nenita, Tibulca sau Caragea, printre altii.

Echipa lui Costel Cerneutanu si-a anuntat in vara intentia de a castiga campionatul, insa lucrurile s-au mai schimbat pe parcurs, odata cu remizele inregistrate in fata Unirii Mircesti si Unirea Scanteia, plus infrangerea usturatoare de la Letcani, scor 4-0.

Distanta actuala dintre liderul clasamentului, Victoria Letcani, si Unirea Ruginoasa este de 7 puncte. Unirea Ruginoasa si Unirea Mircesti au o zestre comuna de puncte, 17, iar cealalta “Unire”, Scanteia, sta pe 2 cu un total de 20 de puncte. Desi in momentul de fata nu se poate vorbi despre Mircesti si Ruginoasa ca fiind implicate in lupta la titlu, lucrurile pot evolua in favoarea celor doua daca Letcaniul nu va mai merge snur pana in iarna, iar Mircesti pleaca macar cu un egal de pe terenul nou-promovatei, in derby-ul programat in etapa a 13-a!

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<