Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Egal scos in prelungiri de Harlau cu Steaua Magica

0 Comments 📁 Liga 4 🕔15.October 2017
Egal scos in prelungiri de Harlau cu Steaua Magica

Viitorul Harlau nu a reusit sa repete deznodamantul intalnirii amicale de ieri dintre echipele de juniori si a fost nevoita sa se multumeasca cu un punct, scor 2-2, acasa, in fata Stelei Magice. Un “magician” a fost facut disparut de centralul Lucian Diaconu cu un sfert de ora inainte de final.

Istoria primei parti s-a scris in minutul 25, cand Paraschiv Zaharia a provocat penalty-ul din care formatia harlauana avea sa deschida scorul prin Dumitru Stoica.

Sergiu Maidan a restabilit egalitatea, in minutul 64. Zece minute mai tarziu, Steaua Magica a ramas in inferioritate numerica, Zaharia incasand al doilea avertisment. Din lovitura libera acordata, a iesit un contraatac de toata frumusetea pentru echipa oaspete, care trecea pentru prima data in avantaj. Dragos Secara a inscris al doilea gol al “magicienilor”.

De aici si pana la final s-a jucat numai pe contre, pe fondul unui om in minus al Stelei, dar si a rezultatului nemultumitor. Izbavirea harlauanilor a venit in al patrulea minut de prelungire, cand jucatorul de rezerve Codrut Botanescu a evitat in-extremis dezastrul.

Asadar, cate un punct pentru Viitorul Harlau si Steaua Magica, echipe care raman colege de clasament si dupa incheierea etapei a 9-a. Harlaul sta pe 8 cu 13 puncte acumulate, in timp ce Steaua Magica este pozitionata un loc mai sus, pe 7, cu 14 puncte!

ECHIPELE

Viitorul Harlau: Cristea, Lepadatu, Dascalu, D. Cristea, Bejan, Moisa, Olivian Ciochina, Lungu, Liuta, Stoica, Andriescu.

Rezerve: Chihaia, D. Dascalu, D. Ciobanu, Botanescu, Leonard Ciochina.

Steaua Magica: Movila, Capraru, Andries, Zaharia, Corlauteanu, Bordeianu, Sima, St. Marincean, Secara, Maidan, Costin.

Rezerve: Serban, Ciubotariu, Oncica, Lucan, Panzaru, Matasel, Botoc.

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Lucian Diaconu; arbitri asistenti: Andrei Bogdan Negru, Andrei Chisanovici.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<