Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

“Clanul” Buzatu a fost decisiv in Todiresti-Harmanesti

0 Comments 📁 Liga 5 🕔16.October 2017
“Clanul” Buzatu a fost decisiv in Todiresti-Harmanesti

Avantul Todiresti a invins-o, duminica, scor 5-2, pe Romwatt Harmanesti, intr-un meci din cadrul etapei a 10-a a Ligii 5, Seria III, in care toate reusitele formatiei gazde au fost inscrise de jucatori cu numele Buzatu.

Prima parte a meciului a fost echilibrata, scorul de 2-0 fiind inregistrat in mai putin de cinci minute. Bogdan Buzatu (29) si Catalin Buzatu (31) i-au oferit Todirestiului un avantaj consistent la pauza.

La putin timp dupa reluarea intalnirii, Doru Diaconescu a redus din diferenta, creand falsa impresie ca Harmanestiul ar putea sa revina. Reusita lui Diaconescu a venit in urma unei lovituri de pedeapsa acordata de centralul Catalin Lamatic.

La randul lor, gazdele au beneficiat de un 11 metri, transformat de Ionel Buzatu in minutul 56.

Bogdan Buzatu si-a completat hat-trick-ul pana la final, in minutele 72 si 89, goluri intre care s-a strecurat si reusita lui Marius Cotovanu (Romwatt Harmanesti, min 86). Cotovanu a inscris cu ceva sansa, dupa ce mingea s-a plimbat pe linia portii de la o bara la alta.

La scorul de 3-1, Avantul Todiresti si-a lasat adversarul sa preia fraiele meciului, mizand pe arma contraatacului. Tactica a dat roade, Bogdan Buzatu fructificand doua astfel de faze.

FAPT DIVERS: Inlocuit in minutul 76, Daniel Roznovat (Romwatt Harmanesti) s-a asezat in spatele portii celor de la Todiresti, si-a aprins o tigara si a inceput sa ii distraga atentia portarului prin comentarii.

ECHIPELE

Avantul Todiresti: Tudorache, Pavalusca, Suingiu, Pislariu, Luca, I. Buzatu, B. Buzatu, Garbea, C. Buzatu, A. Tudorache, Murariu.

Rezerve: G. Buzatu, Apostol, Balmus, Ghioghita Buzatu, Al. Buzatu.

Romwatt Harmanesti: Mihalache, Dominte, Andriescu, Andrei, Roznovat, Graur, Bocan, Diaconescu, Crismariuc, Petrea-Ioneasa, Cotovanu.

Rezerve: M. Dominte, Istrate, Oprea, Puscasu.

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Catalin Lamatic; arbitri asistenti: Dragos Maftei, Alexandru Aghiniei.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<