Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Lungani a obtinut spre final victoria la Cristesti

0 Comments 📁 Liga 4 🕔16.October 2017
Lungani a obtinut spre final victoria la Cristesti

Moldova Cristesti a fost invinsa pe teren propriu, scor 3-2, de Viitorul Lungani, intr-un meci in care gazdele au contestat aspru arbitrajul, pe fondul a doua goluri incasate in ultimele minute.

Meciul s-a deblocat undeva spre finalul primei reprize, cand Adrian Gurzun (36) a profitat de faptul ca fundasii adversi au facut tarziu pasul la ofsaid si a marcat pentru 1-0. Patru minute a durat avantajul nou-promovatei, care s-a vazut egalata de Alex Stan dupa o eroare in defensiva.

Moldova Cristesti a condus pentru a doua oara, imediat dupa reluarea jocului. Stefan Chirica a convertit in gol o centrare primita de pe flancul drept de atac.

Scorul de 2-1 s-a mentinut pana in minutul 86, moment in care capitanul Lunganiului, Laurentiu Berezovschi, a transformat o lovitura de pedeapsa scoasa de acelasi Alexandru Stan. Un penalty aspru contestat de gazde!

Inainte sa se arate minutele de prelungire, Viitorul Lungani a mai lovit inca o data, de aceasta data decisiv, pentru 3-2. Stan a plecat vijelios pe contraatac din propria jumatate de teren, a scapat singur cu portarul si a marcat pentru o victorie nesperata a Viitorului, tinand cont de modul in care evoluasera lucrurile pana atunci.

In rest, a fost un meci cu putine ocazii de poarta, consumat cu precadere la mijlocul terenului (“bufa-bufa”), in care oficialii Moldovei s-au aratat tare nemultumiti de arbitraj dupa ultimul fluier al arbitrului Sebastian Spaiuc.

ECHIPELE

Moldova Cristesti: Ursache, Azaharioaie, Chirica, Morosanu, Micu, Scripa, Dumitrica, Gradinaru, Stefan, Gurzun, Craciun.

Rezerve: Ichim, Silea, Sasu, Mardare, Leonte, Alin Morosanu.

Viitorul Lungani: Valcu, Corozel, Lacatusu, Sinescu, Cosofret, Matcaboje, Alexandrescu, Stan, Mantu, Iniceru.

Rezerve: Vieriu, Azoitei, Mihailescu, Silviu Ichim, Cristian Ichim

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Sebastian Spaiuc, arbitri asistenti: Vlad Hriscu, Stefan Lucian Teodorescu.

FOTO: Mihai Onica

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<