Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Victorie provizorie pentru Movileni pe terenul lui AS Poly 2014

0 Comments 📁 Liga 5 🕔16.October 2017
Victorie provizorie pentru Movileni pe terenul lui AS Poly 2014

AFC Movileni a invins-o in mod surprinzator pe AS Poly 2014 Iasi, duminica, la Victoria, scor 3-2, rezultat care, in proportie de 99% nu va ramane in picioare dupa contestatia depusa de gazde. Oficialii celor de la AS Poly au mers astazi la prima ora la AJF pentru a semnala falsul Movileniului, echipa la care ar fi evoluat, printre altii, si portarul Radu Avadanei sau fostul atacant al celor de la Rapid Dumesti, Cristi Pricop. Amandoi pe fals, in conditiile in care sunt foarte cunoscuti la nivel local.

In ciuda acestui rezultat, AS Poly ramane in fotoliul de lider, cu mentiunea ca a fost ajunsa in clasament de Construct Press Gropnita.

Formatia gazda nu a practicat cel mai bun fotbal al ei, pe fondul unor ratari incredibile, in special in prima parte. De cealalta parte, Movileniul a avut un start timid, reusind sa egaleze la patru minute dupa golul de 1-0 semnat de Iulius Vasilache. Stefanel Ionescu a restabilit egalitatea.

In actul secund, AFC Movileni a mai inscris de doua ori spre final, in minutele 77 (George Caunica) si 87 (Andrei Doboseriu), golul lui Grecu, din minutul 90, contand doar pentru statistici in cazul in care acest rezultat va fi omologat de AJF Iasi.

Jucatorii lui AFC Movileni au refuzat sa vina si sa se prezinte la foaie, iar delegatul, de asemenea, nu a dorit sa semneze.

ECHIPELE

AS Poly 2014 Iasi: Morarasu, Bargan, Alexoaei, Grecu, Gherasim, Protea, Asandulese, Carare, Tanasa, Vasilache, Seserman.

Rezerve: Dunca, Doroftei, Iacomi, Juncanariu, Grumuzescu.

AFC Movileni: Scurtu, Cojocaru, Cascaval, Ionescu, Caunica, Doboseriu, Adumitroaie, St. Ionescu, M. Vasilache, Corduneanu.

Rezerve: Ganescu, Simon, Irimita, Crudu, Catarama.

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru principal: Razvan Tomozei; arbitri asistenti: Alin Purice. Andrei Ispas.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<