Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Vointa Bosia a ramas cu un gust amar in urma contestatiei depuse in meciul cu Tibanesti

0 Comments 📁 Liga 5 🕔17.October 2017
Vointa Bosia a ramas cu un gust amar in urma contestatiei depuse in meciul cu Tibanesti

Meciul dintre Vointa Bosia si Fulgerul Tibanesti 2016, din cadrul etapei a 7-a a Ligii 5, Seria I, incheiat pe teren cu scorul de 0-1, a fost omologat, saptamana trecuta, 0-3 de Comisia de Disciplina a A.J.F. Iasi, ca urmare a contestatiilor depuse de cele doua formatii la finalul jocului.

Gazdele s-au aratat nemultumite de aceasta decizie, in conditiile in care asteptau sa castige la “masa” verde pe un motiv intemediat.

Sevastru Constantin Lucian este numele jucatorului contestat de Bosia, care, la o simpla cautare pe Facebook, ne duce cu totul si cu totul la alta persoana fata de cea aflata pe legitimatia de joc. Legitimatiei i-ar fi fost atasata (lipita) o noua fotografie, altcineva imbracand tricoul jucatorului respectiv. Un mare “fake”, sustin cu tarie cei de la Bosia – poza de pe legitimatie fiind lipita si nu coincide cu persoana reala.

Cei de la Vointa Bosia sustin ca jucatorul in culpa nu s-a prezentat cu buletinul la comisie, motivand ca este bolnav. La comisii nu a ajuns nici macar o copie dupa actul de identitate!

In schimb, jucatorul contestat de Fulgerul Tibanesti 2016 s-a prezentat la sediul AJF Iasi cu toate documentele necesare, in speranta ca se va dovedi falsul comis. Decizia finala, luata dupa lungi deliberari, a fost data fara ca arbitrii sa fie prezenti.

Bogdan Ursu (Vointa Bosia), mai in gluma, mai in serios: “cred ca s-au vorbit sa plece toti… sa se imbolnaveasca!”

FOTO: Vointa Bosia, inaintea meciului castigat pe teren propriu, duminica, cu Astra Raducaneni, scor 2-0.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<