Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

ASA Tirgu Mures a intrat in faliment, Miroslava este virtual salvata!

0 Comments 📁 Liga 2 🕔18.October 2017
ASA Tirgu Mures a intrat in faliment, Miroslava este virtual salvata!

ASA Tirgu Mures a disputat, aseara, ultimul meci din scurta sa istorie, dupa ce Tribunalul Mures a decis intrarea in faliment a clubului care pierdea la mustata campionatul in 2015. ASA-Hermannstadt s-a incheiat 2-2, rezultat care urmeaza sa fie omologat cu victoria la masa verde a sibienilor, ca de altfel a tuturor jocurilor disputate de mureseni in cele 12 etape arse pana acum.

Inclusiv cel din prima etapa, cu Stiinta Miroslava, atunci cand formatia ieseana pierdea in deplasare, spre final, un punct, scor 1-2, ce s-ar fi putut dovedi important in parcursul ei ulterior. Cu 3 puncte in plus in clasament si pe baza faptului ca Metaloglobus, prima echipa deasupra zonei retrogradarii, s-a impus cu 4-0 in fata lui ASA, deci nu va beneficia de pe urma acestui faliment, Stiinta Miroslava urca pe pozitia a 15-a in clasamentul ligii secunde (loc neretrogradabil!)

Sambata, Miroslava merge in fieful unei colege de clasament cu care se dueleaza pentru evitarea retrogradarii. UTA Arad-Stiinta Miroslava se joaca, sambata, 21 octombrie, de la 11:00, pe stadionul “Otto Greffner” din Arad.

MIROSLAVA, DUPA 0-3 (“MASA VERDE”) LA TG. MURES

15. Stiinta Miroslava 14p
16. Metaloglobus 12
17. UTA Arad 11
18. Luceafarul Oradea 11
19. Foresta Suceava 11
20. CS Balotesti 10

FOTO: Facebook CS Stiinta Miroslava

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<