Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Patru fosti jucatori de Liga 1 in lotul Ruginoasei

0 Comments 📁 Liga 4 🕔18.October 2017
Patru fosti jucatori de Liga 1 in lotul Ruginoasei

Formula de start afisata de Unirea Ruginoasa in partida de duminica contra Stejarului Sinesti a inclus nici mai mult, nici mai putin decat patru fosti jucatori de Liga 1. Pe langa Marius Dulcianu, care se afla de ceva timp la Unirea Ruginoasa, fiind om de baza in poarta echipei care incheia sezonul precedent in postura de vicecampioana, aici a ajuns, in vara, si Adrian Caragea (ex-Flacara Erbiceni).

Cei doi jucatori au evoluat in trecut pentru Politehnica, Caragea imbracand tricoul Iasului intr-un meci de Cupa Romaniei, disputat acum multi ani in urma, la Arad, impotriva UTA-ei. Caragea avea sa fie transferat apoi la Botosani, fara a mai apuca sa debuteze pe prima scena a fotbalului romanesc.

Lista continua cu cele mai recente transferuri operate de Unirea Ruginoasa: Cristi Ungureanu (14 goluri in acest campionat, la Erbiceni) si Adrian Nenita, jucator adus de la Viitorul Constanta. Ambii au avut onoarea de a juca la cel mai inalt nivel pe plan intern, in conditiile in care vasluianul Nenita ar putea spera la o revenire in elita, daca lucrurile decurg normal pentru un jucator care nu a implinit inca varsta de 21 de ani (data nasterii 2 nov 1996).

Ungureanu (FC Botosani, Concordia Chiajna) a preluat banderola de capitan de la Dulcianu, in primul sau meci pentru formatia vicecampioana.

In ciuda acestor nume aliniate la start, Unirea Ruginoasa a fost nevoita sa se multumeasca cu o remiza in fata Stejarul Sinesti, 1-1, pe fondul unei ocazii monumentale ratata de Sorin Cara, cu cateva minute inainte de finalul jocului. De remarcat si faptul ca, la ora actuala, Ruginoasa ii are in lot pe unul dintre cei mai importanti marcatori ai Ligii 4, Ungureanu (un gol sub golgeterul Ciuta – Letcani), precum si pe Marius Enache, autor a 12 goluri pana acum!

Primul 11 utilizat de Costel Cerneutanu in etapa a 9-a: Marius Dulcianu, Ed. Dulcianu, Calmatui, Alexa, Hamciuc, Nenita, Caragea, Tibulca, Florea, Enache, Ungureanu.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 163

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/duminica/public_html/wp-content/themes/sportimo-theme/functions/filters.php on line 164
<